Prima Pagină Etichete 8 martie

Etichetă: 8 martie

Stefan Banica va sustine pe 7 si 8 martie doua concerte...

Stefan Banica sustine pentru al patrulea an consecutiv concertele sale acustice (unplugged) la Circ & Variete Globus, „Love Songs”, pe 7 si 8 martie, de la ora 19:30! Numele concertelor din acest an a fost dat de cel mai nou material discografic al artistului, lansat la sfarsitul anului 2013, impreuna cu MediaPro Music: „Love Songs” - Live Acoustic, al 15-lea album de autor din cariera. Pe acest disc, artistul a adunat 13 cantece de dragoste, inregistrate live chiar in cadrul concertelor unplugged din luna martie, piese care redau atmosfera creata in cadrul acestor spectacole.

Concerte de 8 martie | Pepe @ Vatra Neamului Bucuresti

Si pentru ca tot vorbeam de concerte de 8 martie, mai avem o super propunere pentru voi. Pepe va concerte la Vatra Neamului, Restaurantul Muzeu de pe DN 1, Bucuresti-Ploiesti nr. 29, vis-a-vis de Prisma. Cei de acolo pregatesc o petrecere de zile mari si au pregatite si alte surprize pentru voi. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la unul dintre numerele de telefon 021 /350 33 20 sau 0725 557 555 sau 0731 707 336.

Concerte de 8 martie | Daniel Lazar @ Ladies Night la...

Daniel Lazar promite o seara exceptionala cu multa muzica buna dar mai ales ... live, joi, 8 martie, de la 20.00 in Taverna Studioului un super pub aflat in imediata apropiere a studiourilor Media Pro din Buftea. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la unul dintre numerele de telefon 031 822 28 22 sau 0760 071 555.

Concerte in Bucuresti de Martisor | Pepe @ Barletto Club |...

De martisor, in club Barletto vei simti atmosfera de primavara. Pepe va sustine un super concert pentru a cuceri inimile doamnelor si domnisoarelor. Cele mai frumoase martisoare se ofera in Club Barletto, pe versurile lui Pepe!

Concurs | Daniel Lazar premiaza de Ziua Femeii Cel Mai Frumos...

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi, asa ca Daniel Lazar a pregatit un concurs pentru fanele de pe Pagina sa Oficiala de Facebook dar nu numai. Concursul se desfasoara intre 15 februarie si 8 martie, timp in care toate doamnele si domnisoarele vor avea ocazia sa posteze, in sectiunea dedicata concursului, Cel Mai Frumos Compliment primit. Cele mai apreciate comentarii sub forma de complimente vor fi premiate de catre partenerul concursului - Vavian Pharma cu produse Perfectil.

Single | Stefan Banica – Cantec pentru Violeta

Stefan Banica lanseaza cel mai nou single, “Cantec pentru Violeta”. Piesa este inclusa pe albumul “Super-Love”, al treisprezecelea disc de autor semnat Stefan Banica, ce contine in total 12 piese. “Cantec pentru Violeta” este o piesa cu o semnificatie aparte, o melodie cu versuri pline de sensibilitate, compusa de Stefan Banica, special pentru fetita sa, Violeta, cu siguranta o piesa ce sensibilizeaza toti tatii de fete si nu numai.

MOST POPULAR

HOT NEWS