Prima Pagină Etichete Adrian tutu

Etichetă: adrian tutu

Adrian Tutu a lansat “Cum ar fi ?”, videoclipul piesei facuta...

A participat si a si castigat prima editie a show-ului "Romanii au talent". Lucreaza de atunci la primul sau album, productia acestuia semnand-o Boier Bibescu. Iar primul extras de pe acest album este "Cum ar fi ?" piesa pentru care Adrian Tutu a colaborat cu Nicola. Videoclipul a fost filmat in regia lui Claudiu Stan intr-o post productie Vision Production.

Adrian Tutu a compus un cantec in 3 minute

Adrian Tutu, invitat special intr-unul dintre episoadele serialului “Pariu cu viata”, a compus un cantec in numai 3 minute. Special pentru secventa in care elevii se revolta impotriva conducerii Colegiului National de Arte si a programei scolare, Adrian Tutu a compus un cantec protest.

Comunicat de Presa | Adrian Tutu, cel mai nou proiect Media...

Adrian Tutu, cel mai asteptat proiect al anului, a semnat cu Media Pro Music si urmeaza sa lanseze un nou single. Castigatorul show-ului “Romanii au talent” de la Pro TV, pregateste si un material discografic pentru care a intrat deja in studiourile de inregistrari si care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei veri.

Comunicat de Presa | Lora si Adrian Tutu vor canta pentru...

Joi, 2 iunie, incepand cu ora 18.00, in zona patinoarului din mallul AFI Palace Cotroceni, Lora si Adrian Tutu vor concerta in cadrul evenimentului caritabil “Muzica, dans si speranta”, ce se va desfasura in beneficiul copiilor diagnosticati cu leucemie, limfoame, talasemii, hepatite cronice si alte afectiuni grave, internati in Spitalul Fundeni si care are drept scop strangerea de fonduri pentru campania „Copilaria traita in spital”, proiect derulat de Asociatia M.A.M.E., ce presupune reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie la standarde europene. Pe parcursul evenimentului va fi promovat numarul de SMS 874, alocat de retelele mobile in beneficiul campaniei „Copilaria traita in spital”, numar valabil pana la data de 30 iunie 2011, prin care se pot dona 2 euro, pentru reamenajarea si dotarea sectiei de pediatrie a spitalului Fundeni. Programul spectacolului va cuprinde si momente artistice de muzica si dans sustinute de copiii, precum si o tombola. “Voi fi acolo, voi sustine un spectacol in scopuri caritabile pentru copiii grav bolnavi de la Spitalul Fundeni si voi interpreta, in exclusivitate, noua piesa care se numeste "Fericirea". Vă astept acolo! Ei chiar au nevoie de noi!”, a scris Adrian Tutu pe pagina sa de facebook. „"Ma bucur foarte mult ca prin muzica mea pot ajuta acesti copii si sper ca odata cu acest concert sa se stranga suficiente fonduri pentru aceasta campanie initiata. Va astept cu mare drag la AFI Palace Cotroceni sa cantam impreuna “No More Tears” si sa incercam sa aducem un zambet pe buze tuturor.", a declarat artista Media Pro Music.

MOST POPULAR

HOT NEWS