Prima Pagină Etichete Agresiv

Etichetă: agresiv

Videoclip | Mitza – Robot

Mitza de la Agresiv are un prim single solo pentru care a filmat si un videoclip. Robot este numele piesei extrasa spre promovare de pe mixtape-ul cu acelasi nume, ce va fi disponibil online, gratuit, incepand cu 15 februarie. Albumul va contine 13 piese, toate colaborari si toate cu colegii de la Okapi Sound. Albumul se doreste a fi un preambul al albumului solo.

Single | Spike si Dan Spataru – Iti pare rau

Asa cum a promis, Spike a lansat in aceasta seara Iti pare rau, piesa realizata "in featuring" cu Dan Spataru. Noul single Spike contine un sample din piesa omonima a celebrului artist si este o productie Okapi Sound din cap pana in picioare. Muzica o semneaza Agresiv, chitara este "data" de Stefan Mihailescu, la bass a "prestat" Ionut Serban iar mixul si masterul este din bucataria Grasu XXL. Daca mai adaugam si grafica lui Griffo am spus cam tot.

Videoclip | Guess Who featuring deMoga – Tot mai sus

Videoclipul lui Guess Who la colaborarea cu Marius Moga pentru Tot mai sus este gata si a avut deja premiera pe MTV. Regia o semneaza fratele mai mic ... Iulian Moga care a pus osul la munca tianand cont de faptul ca filmarile au avut loc la sfarsitul lunii trecute. Despre Tot mai sus ... numai de bine. Cu compozitia semnata in colaborare de Guess Who cu Agresiv si cu Moga, singleul este parte din albumul cu acelasi nume ce va fi lansat spre cumparare la sfarsitul acestei luni cu Gazeta Sporturilor cu tot ...

MOST POPULAR

HOT NEWS