Prima Pagină Etichete Aimi

Etichetă: aimi

Concerte | Aimi canta in Vietnam la trecerea dintre ani

Artista cu cele 2 sigle-uri la activ “Out of My Way” si “Power of Goodbye”, difuzate de toate posturile de radio de la noi, va intra mai repede cu 5 ore in noul an.

Concerte | Aimi cucereste publicul din orient!

Dupa cum suntem obisnuiti, artistii romani sunt din ce in ce mai solicitati in afara tarii. Frumoasa Aimi se alatura cantaretilor care cuceresc topurile straine, dupa ce in anul 2010 a lansat impreuna cu DJ Emrah Is piesa I love Istanbul. Emrah Is este cel mai cunoscut DJ turc, iar vocea lui Aimi este perfecta pentru piesele house pe care acesta le concepe. Deep Inside este cea mai noua piesa lansata de catre Aimi si Emrah Is, o piesa produsa de Gino Manzotti. Are foarte mare succes in Albania si Turcia, unde Aimi are planificate mai multe concerte.

Aimi featuring Sak Noel – Power of Goodbye (Remix)

“Power of Goodbye Remix” este rezultatul colaborarii dintre Aimi si Sak Noel, in urma concertelor pe care Sak Noel le-a sustinut la Cluj, Timisoara si Sibiu si in a caror deschidere a cantat de fiecare data artista Media Pro Music. Impresionat de sound-ul piesei si de talentul artistei, cel mai popular DJ al Spaniei, a carui piesa “Loca people” a cucerit intreaga lume, fiind No. 1 iTunes si in topurile internationale, si-a pus amprenta asupra single-ului solo semnat Aimi.

Single Nou | Emrah Is featuring Aimi – Deep inside

Aimi a lansat un nou single alaturi de Emrah Is, Dj-ul turc cu care a mai colaborat de altfel. Deep inside este numele noului track, Gino Manzotti de la Dj Project este producatorul piesei. "Emrah Is este unul dintre cei mai buni Dj din Turcia, îmi place genul de muzică pe care îl abordează și îl apreciez pentru că datorită talentului său a lucrat cu David Guetta, Bob Sinclar, Martin Solveig, Tiesto dar și alți Dj de talie internatională, iar lucrul acesta m-a determinat să lucrez cu el și cu Aimi" spune Gino despre recenta lui colaborare.

Single Remix | Aimi – Power of Goodbye (Sak Noel Remix)

Sak Noel este locul 1 in clasamentul Itunes, in aproape toate topurile mondiale si domina muzica de club cu piesa “Loca people - Johnny, la gente esta muy loca”. In aceasta vara a sustinut show-uri in toata lumea iar in Romania a fost insotit de Aimi. Impresionat de vocea si talentul artistei, Sak Noel s-a intors in studio pentru a realiza un remix la piesa semnata Aimi - “Power of goodbye”. Cunoscutul sound Sak Noel se combina perfect cu vocea puternica a artistei Aimi iar rezultatul este un remix pe gustul oricarui consumator de muzica buna.

MOST POPULAR

HOT NEWS