Prima Pagină Etichete Anthony icuagu

Etichetă: anthony icuagu

Adrian Sina a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Arde ceva”

Adrian Sina a lansat aseara cel mai nou videoclip al sau filmat pentru single-ul recent al artistului "Arde Ceva". Regia clipului o semneaza Anthony Icuagu, care a lucrat deja cu Adrian la ultimele doua videoclipuri ale formatiei Akcent, dar si cu alti artisti celebri din Romania.

Emil Lassaria a lansat videoclipul piesei “Tu Amor”

Emil Lassaria si Caitlyn au lansat videoclipul piesei 'Tu Amor', o explozie de culoare pe ritmuri care infierbanta deja cluburile din tara si nu numai. Emil Lassaria este de ani de zile unul dintre cei mai apreciati DJ din Romania. Colaborarea cu Caitlyn este una recenta, ea aducandu-si aportul fresh si sexy de la inceputul acestui an. 'Tu Amor' este primul lor single in aceasta formula, piesa devenind in foarte scurt timp o favorita a DJ-ilor, atat din tara cat si din afara ei. Acest fapt le-a adus celor doi sute de concerte peste vara, la care au dansat electrizati mii si mii de omeni.

Cei de la Akcent au lansat videoclipul piesei “Chimie intre noi”

Pe Contul Oficial de You Tube al celor de la Akcent a fost urcat videoclipul oficial al baietilor filmat pentru single-ul "Chimie intre noi", piesa intrata deja in playlisturile radiourilor comerciale de pe la noi. Videoclipul a fost regizat de Anthony Icuagu care bifeaza astfel cea de-a doua colaborare cu Akcent dupa "I'm sorry".

Videoclip | Aisa – Sha La Love

Cei de la Roton au urcat astazi pe contul lor oficial de you tube cel mai nou videoclip al Aisei, videoclip filmat pentru single-ul Sha La Love, piesa pe care artista o va promova in perioada imediat urmatoare. Trackul este produs de catre Phelipe in studioul P&P Production iar regia videoclipului este semnata de Anthony Icuagu. "Sper sa fiti incantati de noul meu videoclip. Am lucrat cu o echipa extraordinara iar rezultatul final mi-a depasit cu mult asteptarile. M-am simtit asa bine incat nu stiu cand au trecut cele aproape 24 de ore de filmare." a declarat Aisa.

MOST POPULAR

HOT NEWS