Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

0

Fetele de la Blaxy Girls au lansat un nou single, “Adio”

Fetele de la Blaxy Girls au lansat un nou single, “Adio”

Rucsy, Cristina, Gela, Diana si Ana, cele cinci adolescente care au crescut si evoluat odata cu pop-rock-ul romanesc de calitate, fac astazi o miscare surprinzatoare! Ele lanseaza piesa “Adio”, o productie a lui Adi Sina. Rucsy si-a pus amprenta asupra manierei de interpretare, regasindu-se in versuri si amintindu-si la fiecare sesiune de studio de dezamagirile pe care i le-au adus baietii din viata ei. Cu aceasta ocazie, fetele au virat usor din zona pop-rock, permitand pentru prima data ritmurilor dance sa patrunda in linia melodica.


1

Single | Blaxy Girls – Mi-e dor si respectiv Miss you

Single | Blaxy Girls – Mi-e dor si respectiv Miss you

Fetele de la Blaxy Girls au lansat un single nou care are o varianta in limba romana si una in engleza. Mi-e dor / Miss You nu este tocmai o piesa in prima auditie, campania de promovare pentru acest track incepand de ceva timp in online dar si pe la tv insa se pregatesc si de un nou clip pentru editul din engleza si Roton, casa lor de discuri a decis ca trebuie sa apese un pic pedala de acceleratie. Compozitia este semnata de Costi Ionita, cel care se face vinovat intr-o mica sau intr-o mai mare masura de toate celelate piese ale trupei.


0

Single | Blaxy Girls – Mr. & Mrs. President

Single | Blaxy Girls – Mr. & Mrs. President

Rucsy, Amalia, Cristina, Ana si Gela … Blaxy Girls au lansat recent piesa “Mr. & Mrs. President”. Productia singleului o semneaza Costi Ionita iar de versuri s-a ocupat Rucsandra Iliescu.


0

Management si Impresariat Artistic | Sprint Media @ Alb Negru, Phelipe, Bordo, Shift, Sylvia & DJ Rynno, Datina, Celia, Blaxy Girls

Sprint Media prezinta oferta de artisti aflati in portofoliul de management si impresariat artistic Alb Negru, Phelipe, Bordo, Shift, Sylvia & DJ Rynno, Datina, Celia, Blaxy Girls …


0

Comunicat de Presa | Alex Velea va invita la un supershow in pauza de masa

Comunicat de Presa | Alex Velea va invita la un supershow in pauza de masa

Toamna asta, orice elev isi poate transforma pauza de masa intr-un adevarat musical.
Inna, Alex Velea, Akcent si Blaxy Girls vor invada liceele si scolile din tara cu o serie de concerte live, chiar in careu.


0

Comunicate de Presa | Rock your school @ Roton

Nokia si Roton iti dau puterea de a alege cine iti va incanta pauza de pranz. Fie ca e Inna, Akcent, Alex Velea sau Blaxy Girls, tot ce trebuie sa faci e sa intri pe www.rockyourschool.ro si sa iti votezi favoritul. El va veni cu mare alai, scena si premii chiar la tine in oras. Nu conteaza din ce scoala sau liceu esti, ci doar cat de multe voturi reusesti sa aduni pentru preferatul tau!
Pune-ti in miscare prietenii si dati sfoara in oras!


3

Single Nou | Blaxy Girls – Rock Yourself

Dupa “If You Feel my Love”, albumul de succes lansat alaturi de casa de discuri Roton, Blaxy Girls se intorc in forta. Singleul “Rock Yourself”, compozitie Keo, vine dupa o perioada de cautari in care cele cinci fete si-au redefinit stilul intr-o maniera mai moderna dar la fel de rock!


0

Eurovision 2010 Romania | 111 piese trimise la Preselectia Nationala Eurovision 2010

De pe 25 ianuarie, adica de luni incolo, juriul Eurovisionului de anul acesta va decide cei 12 finalisti si cele 3 rezerve ale Finalei din martie. Au fost trimise anul acesta 117 piese numai 111 ramanand in concurs dupa desigilarea plicurilor. Bogdan Tascau a.k.a Dl Problema conduce detasat la numarul de piese inscrise. 5 piese […]