Prima Pagină Etichete Caterinca

Etichetă: caterinca

Videoclip | Andi Band – Billionaire (Anti Manele Edit)

Incepem saptamana intr-o nota vesela cu un clip foarte tare filmat de cei de la Andi Band la interpretarea lor pentru "Billionaire"-ul lui Bruno Mars cu Travie Mc Coy. Ceea ce au facut baietii este un pamflet si conform spuselor lor "nu vizeaza pe nimeni", orice potrivire de nume cauzandu-se pur si simplu rimei.

Mr. Saxobeat in varianta country cantata de niste germani

Nu am mai scris nimic in categoria Funstuff de ceva timp pentru ca aproape uitasem ca exista si aceasta categorie insa nemtii de la Vollalarm tin cu tot dinadinsul sa ne aminteasca. Au luat Mr. Saxobeat-ul Alexandrei Stan, l-au facut country si mandrii de isprava au facut si clip. Alte cuvinte sunt de prisos. Enjoy!

Funstuff | Raspunsuri comune ale inginerului de sunet la concerte si...

Inainte de a pune intrebari inginerului de sunet - acel om ce se afla la butoane in timpul unui concert, va rugam cititi urmatoarele raspunsuri comune.

Single | Boier Bibescu versus Don Baxter – Dan Spataru

Avem un nou single ... si inca ce single ... din partea celor de la Ha Ha Ha Production. Boier Bibescu si cu Don Baxter si-au dat intalnire ... muzical vorbind ... pe un uptempo lejer, de vara, care in partea de productie se invarte, ca in jurul cozii, in jurul unui sample din "Mi-ai furat inima" a lui Dan Spataru. Pentru numele piesei se pare ca au avut mai multe optiuni: "Piesa asta", "Este hit", "Dan Spataru", "N-a murit". Din motive care noua ne scapa a ramas Dan Spataru. Pana la urma ... este piesa lor deci poate sa ii dea ce nume vor ei. O sa ziceti ca am scris un text la caterinca despre "Dan Spataru" a lui Boier Bibescu versus Baxter. Sa stiti ca nu noi am inceput ...

MOST POPULAR

HOT NEWS