Prima Pagină Etichete Compozitor

Etichetă: compozitor

Marius Moga a compus o piesa ce a fost inclusa pe...

Dupa ce a compus si a produs o groaza de piese pentru artistii romani, multe dintre trackuri ajungand mai devreme sau mai tarziu hituri, Marius Moga s-a orientat si catre industria muzicala din afara. Acesta este si motivul pentru care a aparut din ce in ce mai rar ca si producator al pieselor de pe la noi. Si iata, ca rezultatele nu intarzie sa apara.

Red Clover Media cauta voci noi

Daca vrei sa inti in Industria Muzicala sau daca vrei ca FlyinState sa compuna o piesa doar pentru tine, acum ar fi momentul pentru ca Red Clover Media cauta voci noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi interpretand o melodie, cover sau creatie personala. Inregistrarea nu trebuie neaparat sa fie intr-un studio profesionist, trebuie doar sa fie convingatoare, astfel incat sa primeasca votul publicului. Posteaza apoi piesa pe You Tube si apoi lasa un comentariu pe pagina de facebook Red Clover Media, http://www.facebook.com/RedCloverLabel, cu link-ul piesei si cele trei calitati pe care le ai pentru a fi artist. Fii cat mai convingator, strange cat mai multe like-uri si poti fi urmatorul artist Red Clover Media. Votul publicului, numarul de like-uri, conteaza in proportie de 50%, restul voturilor fiind acordate de membrii FlyinState, Emil Lassaria si echipa Red Clover Media.

Termenul de protectie a dreptului de autor asupra inregistrarilor muzicale a...

Asa este preavazut intr-o directiva a Consiliului Uniunii Europene, directiva fiind valabila pentru inregistrarile din statele Uniunii Europene si include atat drepturi desprinse din ceea ce presupune compozitie, versuri si publishing. Se intentioneaza cresterea nivelului de protectie intrucat muzicienii zilelor noastre isi incep activitatea artistica mult mai devreme decat in alte timpuri si termenul actual de 50 de ani nu le garanteaza protectia drepturilor nici macar pentru intreaga viata. Unii dintre ei si in cazul Industriei Noastre Muzicale sunt nenumarate situatii, autorii se confrunta cu lipsa veniturilor la sfarsit de cariera dar mai ales de la un moment dat nu mai au uneltele necesare restrictionarii folosirii abuzive si nesimtite a operelor lor.

MOST POPULAR

HOT NEWS