Prima Pagină Etichete Dav7

Etichetă: dav7

Naguale a lansat alaturi de Saya videoclipul piesei “Positive”

Vreme excelenta, mare, peisaje superbe si o piesa cu un mesaj cat se poate de pozitiv in ciuda faptului ca este usor tamp. Naguale si Saya au lansat videoclipul piesei "Positive", un single pe care il auzim pe toate radiourile in ultima perioada. Muzica este scrisa de Ovidiu Baciu alaturi de Alex Pelin in timp ce pe partea de versuri mai apare si Ana Maria Branzan. Kazibo a fost studioul de inregistrari, mixul si masterul fiind facut de Adi Colceru la DAV7 Studio. Videoclipul a fost fimat in Italia, la Roma si Ostia Antica si in Bucuresti in regia lui Alex Ceausu care bifeaza astfel cea de-a doua colaborare cu Naguale dupa "Get Up".

Proiectul Mossano revine cu “Una Serenada”

"Una Serenada" este piesa noua lansata ca si single a proiectului Mossano. Este un nou potential hit, cele precedente, "Zingarinho", "Indianotech" si "Caramba" ajungand deja. Compozitia si productia este semnata de David Deejay, Dav7 fiind studioul de inregistrari si label-ul. Nu stiu daca am mai spus pe aici dar ne place mult de tot ceea ce lucreaza David Deejay, "Una Serenada" fiind si ea "dragoste la prima vedere" sau mai exact auditie.

Single | Ela Rose featuring David Deejay – I’m done

Ela Rose a lansat "I'm done" cel de-al patrulea single din cariera ei, alaturi de nimeni altul decat David Deejay, producatorul tuturor trackurilor pe care a cantat. David Deejay semneaza compozitia si productia piesei, DAV7 este studioul de inregistrari in timp ce la versuri a lucrat chiar Ela.

Videoclip | Ela Rose – Lovely Words

Ela Rose are un nou videoclip pentru cel mai recent single promovat ... Lovely Words. Este cel de-al treilea videoclip al Elei dupa "I can feel" si "No U, No Love". Singleul este produs de David Deejay in studioul sau, DAV7 Music iar versurile sunt scrise chiar de Ela. Videoclipul este filmat la mare la noi in regia lui Iulian Moga.

Single | David Deejay featuring P.Jolie & Nonis – Perfect 2

David Deejay are o nou piesa in colaborare cu P.Jolie si Nonis. Perfect 2 a avut premiera la Kiss Kiss in the Mix de la Kiss Fm, este produsa in studioul DAV7 si editata de Cat Music.

MOST POPULAR

HOT NEWS