Prima Pagină Etichete Doc

Etichetă: doc

UTV prezinta Sezonul 2 al showului “I Think I Like It!”

Marti, 4 februarie, de la ora 23:00, I Think I Like It incepe cel de-al doilea sezon la UTV avandu-i ca invitati pe TC din Marea Britanie si Tatae de la BUG Mafia.

Deliric, Doc, High Jet si “Nu ma mai intorc”, piesa noua...

"Nu ma mai intorc" este nebunia acestei veri propusa de echipa de la Red Clover. Protagonistii !?! In ordinea numerelor de pe tricou: Doc, Deliric si ultimul dar nu cel din urma, High Jet. Radu Pilat semneaza regia si productia materialului video.

Doc a lansat videoclipul piesei “Trailer”, colaborarea lui cu Chronic

Direct de pe Contul Oficial de You Tube al celor de la Facem Records vedem cel mai nou videoclip al lui Doc la colaborarea acestuia cu Chronic. "Trailer" este numele noului material si este tototdata si piesa care da numele celui mai nou mixtape al lui DOC, ce va fi lansat pe 1 martie, exclusiv pe Bro News. Toate creditele pentru "Trailer" le gasiti mai jos.

Alan & Kepa, Doc, Stress, Cerbu’ si Deliric au lansat videoclipul...

Pe Contul Oficial de You Tube al celor de la Pac Pac Studio a fost urcat videoclipul piesei "Sar Catele", o super colaborare intre Alan & Kepa, Doc, Cerbu si Deliric. Instrumentalul este de la Kozzie - I'm famous, versurile le apartin celor implicati, Grasu XXL s-a ocupat de mix si master. Videoclipul este filmat de Ionut Trandafir intr-o logistica a celor de la Dynaphos.

Videoclip | Vlad Dobrescu – Oameni ca mine

"Oameni ca mine" este cel mai nou single al lui Vlad Dobrescu, piesa extrasa spre promovare de pe primul album solo ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an. "Oameni ca mine" este o productie "in grup" a celor de la Facem Records. La track au lucrat Dj Paul alaturi de Sez si bineinteles Vlad. Doc s-a ocupat de partea de productie, Chill Brothers fiind studioul de inregistrari. Videoclipul este o productie Deliric 1 alaturi de Ergo, Sega ocupandu-se de partea de postproductie.

MOST POPULAR

HOT NEWS