Prima Pagină Etichete Ela rose

Etichetă: ela rose

Single | Ela Rose featuring David Deejay – I’m done

Ela Rose a lansat "I'm done" cel de-al patrulea single din cariera ei, alaturi de nimeni altul decat David Deejay, producatorul tuturor trackurilor pe care a cantat. David Deejay semneaza compozitia si productia piesei, DAV7 este studioul de inregistrari in timp ce la versuri a lucrat chiar Ela.

Videoclip | Ela Rose – Lovely Words

Ela Rose are un nou videoclip pentru cel mai recent single promovat ... Lovely Words. Este cel de-al treilea videoclip al Elei dupa "I can feel" si "No U, No Love". Singleul este produs de David Deejay in studioul sau, DAV7 Music iar versurile sunt scrise chiar de Ela. Videoclipul este filmat la mare la noi in regia lui Iulian Moga.

Single Nou | Ela Rose – Lovely Words

"Lovely day to launch "lovely words", don't you think?" ... Cu aceasta postare pe pagina oficiala de facebook si-a inceput ziua Ela Rose si a terminat-o la fel de frumos ... Lovely Words este noul single al ei ... o productie David Deejay ... pentru o voce care a sunat bine si pe I can feel si No U, No Love dar parca suna din ce in ce mai bine ... cel putin pe partea de interpretare. Lovely Words ... Ela Rose ... primul trance propus cluburilor pentru vara lui 2011 ...

MOST POPULAR

HOT NEWS