Prima Pagină Etichete Electro

Etichetă: electro

Petreceri in Bucuresti | Eliphino @ Parcul Aversa by Good Life

Joi, 29 iunie, Good Life anunta un mega show electro la care invitatul principal este Eliphino. Nebunia incepe undeva in jurul orei 22.00, Parcul Aversa fiind locul de desfasurare. Line up-ul va fi completat de Charlie Boy The Rabbit King, Snygg, VRT, Grape, Diegys si Dan Basu, care se va ocupa de visuals.

Single | Music Is My Girlfriend – Bang Bang

Bang Bang, un proiect ce vrea se iasa in evidenta cu un sound nou, lanseaza astazi Music Is My Girlfriend! Bang Bang, "trupa" formata din 2 producatori, compozitori etc ... Evan si Vanotek au colaborat de-a lungul timpului cu mari artisti din Industria Muzicala Romaneasca.

Videoclip | ROA – We like it

Cei de la Cat Music au urcat recent pe contul lor oficial de You Tube clipul piesei ROA - We Like It, versiunea in engleza a lui Ne place - Rise of Artificial, o piesa, un videoclip si un proiect nepromovat indeajuns pe la noi ... pacat ...

No Comment | Florin Salam @ BBC Radio One

Direct de pe un blog pe care il mai citim din cand in cand si propunand un moment de No Comment prelung ... Florin Salam la BBC Radio 1 ... in playlistul unei emisiuni de muzica electronica ... What the...

Comunicat de Presa | Various Artists – Party On! – Compilatie...

Various Artists - Party On, cea mai noua compilatie de la Roton iti aduce piesele momentului. Cele mai tari nume ale muzicii dance te fac sa dai volumul la maxim si sa petreci pana in zori. So Party ON!!!

MOST POPULAR

HOT NEWS