Prima Pagină Etichete Emil lassaria

Etichetă: emil lassaria

Emil Lassaria a lansat “Fiesta”, noul single

Vara aceasta pregatiti-va sa dansati pe ritmurile caliente ale 'Fiesta'! Emil Lassaria, DJ-ul roman care a daramat recordurile audientelor online si genereaza milioane de vizualizari odata cu lansarea unui nou material, ne incita cu un nou single. Piesa 'Fiesta' ne poarta cu gandul la plaje insorite, distractie pana in zori, bikini colorati si multe zambete rasarind de sub palariile de soare Lassaria este unul dintre cei mai apreciati DJ ai scenei dance de la noi din tara, iar Caitylin nu este la prima colaborare cu talentatul DJ.

Emil Lassaria a lansat videoclipul piesei “Tu Amor”

Emil Lassaria si Caitlyn au lansat videoclipul piesei 'Tu Amor', o explozie de culoare pe ritmuri care infierbanta deja cluburile din tara si nu numai. Emil Lassaria este de ani de zile unul dintre cei mai apreciati DJ din Romania. Colaborarea cu Caitlyn este una recenta, ea aducandu-si aportul fresh si sexy de la inceputul acestui an. 'Tu Amor' este primul lor single in aceasta formula, piesa devenind in foarte scurt timp o favorita a DJ-ilor, atat din tara cat si din afara ei. Acest fapt le-a adus celor doi sute de concerte peste vara, la care au dansat electrizati mii si mii de omeni.

Emil Lassaria a lansat “Love Letter” alaturi de Caitlyn

"Love Letter" este noul single pe care il promoveaza Emil Lasaria alaturi de Caitlyn dupa "Serenata", piesa pe care o lansa acum o luna. Puteti descarca acest track de aici. "Mergand pe ideea ca nu va mai sperie nimic, va anunt ca a venit toamna !!! Acum ca am reusit sa va acaparez atentia va propun un exercitiu. Ganditi-va la cateva momente frumoase din vara ce a trecut, fac pariu ca in cel putin una din acest e amintiri muzica este piesa de puzzle ce a completat intregul joc. Acum dam play si derulam in minte fiecare amintire, incet ... incet ... credeti ca poate vreun regizor sa faca un clip mai reusit ?"

MOST POPULAR

HOT NEWS