Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

0

Antonia a pozat pentru FHM

Antonia a pozat pentru FHM

“Pentru ca … Antonia”, “din seria”Asa n-ai s-o mai vezi”, vorba celor de la FHM, avem coperta celui mai recent numar ce contine un pictorial “de un real angajament” al uneia dintre cele mai frumoase, daca nu, cea mai frumoasa artista de pe la noi.


0

Cine sunt castigatorii de la Romanian Music Awards 2011?

Cine sunt castigatorii de la Romanian Music Awards 2011?

Best DJ – Dj Andi
Best New Act – ROA
Best Dance – Play & Win / Ya BB
Best Performance – Mandinga
Best Album – Puya / Romanisme 2
Best Rock – Vunk
Best Song – Alexandra Stan / Mr Saxobeat
Best Female – Inna
Best Show – Andreea Banica
Best Hip Hop – Guess Who / Manifest
Best Video – Andreea Banica / Sexy
Best Male – Smiley
Best Website – Inna
Best Pop – Smiley
Best Producer – Play & Win
Best Live – Voltaj
Best Group – DJ Project & Giulia


0

Comunicat de Presa | A aparut prima coperta cu Alexandra Stan

Comunicat de Presa | A aparut prima coperta cu Alexandra Stan

Astazi a aparut prima coperta cu Alexandra Stan, in premiera internationala, pentru revista FHM UK, urmand a fi preluata si de FHM Germania in luna octombrie. Prima coperta se datoreaza succesului international rasunator pe care Alexandra l-a avut cu single-ul “Mr.Saxobeat”, cu care a cucerit topurile internationale si cu care a reusit performante unice.


0

Ellie White, tot mai sexy si mai provocatoare

Ellie White, tot mai sexy si mai provocatoare

Ellie White este cu siguranta pe drumul cel bun in cariera solo si rezultatele din ultima perioada demonstreaza acest lucru.

Pe langa lansarea noului single “Power of Love” si licentierea in 11 tari a variantei in engleza a piesei “Nu te mai caut” – “Love again” compusa de baietii de la Play & Win, Ellie este tot mai sexy si acest lucru a fost confirmat saptamana trecuta cand artista s-a clasat pe locul 13 in top 100 cele mai frumoase femei din lume realizat de FHM.


0

Comunicat de Presa | Ellie White @ FHM Romania

Comunicat de Presa | Ellie White @ FHM Romania

Mi-a placut propunerea celor de la FHM Romania si m-am bucurat ca pot sa apar intr-o noua ipostaza, altfel decat se asteapta oamenii in general de la Ellie White. Pentru ca Dan Comaniciu, fotograful meu, ma cunoaste bine si stie tot ce imi place, dar si pentru ca el este foarte creativ, au iesit niste fotografii foarte frumoase, de care sunt incantata. Talentul Mariei Andrei si inspiratia se vad si cu ocazia acestui shooting. Le multumesc si lor si celor de la casa de discuri Roton pentru ca sunt alaturi de mine.


0

Cover | Inna @ FHM Rusia

Cover | Inna @ FHM Rusia

Un post simplu ca de inceput de saptamana … Mentionam doar … fiindca inseamna ceva … Inna este Coperta FHM pentru Martie in Rusia … Nu-i rau deloc … Si felicitarile noastre …