Prima Pagină Etichete Free deejays

Etichetă: free deejays

Andrei si Kamara, adica Alb Negru au lansat videoclipul piesei “Mi-e...

Andrei, Kamara, Ralflo si Rares de la Free Deejays prelungesc promovarea singleului lor "Mi-e sete de tine" lansand videoclipul oficial. Regia ii apartine lui Dan Petcan care a ales Centru Vechi al Bucurestiului ca si platouri de filmare.

Single | Free Deejays – Around the world

“Around the world” este cel mai recent single lansat de Free Deejays – o piesa de vara ce inspira pofta de viata si voie buna. Pe langa un sound inedit si un refren care te prinde de la prima auditie, “Around the world” are si “acel ceva” pozitiv care te face sa zambesti si te duce cu gandul la vacanta, la distractie si petrecere, asadar o piesa perfecta pentru sezonul estival ! In formula Marian-Bogdan Tascau si Rares Varniote, Free Deejays este unul dintre cele mai fresh proiecte de pe piata muzicala romaneasca. Bogdan are o experienta de 15 ani ca si artist, compozitor si producator muzical, iar Rares canta de la 10 ani. Atunci cand sunt impreuna pe scena, vibratia muzicii lor transforma oamenii.

Impresariat si Management Artistic | Oferta si Preturi Artisti de la...

Cat Music propune o lista restransa de artisti pentru concertele si evenimentele de revelion 2011. De ce restransa ? Pentru ca sunt doar cativa dintre artistii din portofoliul lor pe care ii regasim in aceasta oferta. Astfel daca nu v-ati hotarat inca cine sa cante la petrecerea din noaptea dintre ani sau daca abia acum ati aflat bugetul pentru concertele din piata mare a orasului ... puteti avea ...

Free Deejays | Management si Impresariat

Cat Music prezinta Free Deejays trupa disponibila pentru concerte si evenimente la 500 de euro.

Proiect Nou in Muzica Romaneasca | Free Deejays

Marian-Bogdan Tascau (Domnul Problema) si Rares Varniote sunt Free Deejays, unul dintre cele mai fresh proiecte de pe piata muzicala romaneasca.

MOST POPULAR

HOT NEWS