Prima Pagină Etichete George onea

Etichetă: george onea

Sun Jar este primul proiect al Four Leaf Records, noul label...

Four Leaf Records este un nou label deschis de catre cei de la Red Clover cu scopul declarat de a promova artistii aflati la debut. “Four Leaf Records a aparut din dorinta de a oferi tinerilor artisti posibilitatea de a se promova prin intermediul unei casei de discuri. Four Leaf se adreseza exclusiv artistilor aflati la inceputul carierei si le pune la dispozitie toate canalele de comunicare de care au nevoie pentru ca muzica lor sa ajunga la cat mai multi ascultatori. Ca artist nou este foarte greu sa te afirmi, sa te faci cunoscut, toata lumea este sceptica in privinta ta si foarte putini te crediteaza cu incredere. Noi, prin intermediul acestui label, le oferim sansa de a se afirma si a se face auziti.”, a declarat George Onea, CEO Red Clover Media.

Single | Alessia – Everyday

Alessia a lansat un nou single, "Everyday", cea de-a treia piesa pe care o promoveaza dupa "Boro na sou po" si "Find me (ale ale)". "Pentru acest single am lucrat impreuna cu Boier Bibescu, Preston, Chucho, Don Baxter si a iesit o piesa care ma reprezinta, energica si vesela la fel ca mine. Sper sa va placa ‘Everyday’, sa o ascultati in fiecare zi si sa o cantam impreuna la concerte", a declarat Alessia.

Eurovision 2012 | Miss Mary – Rollin’

Rollin' este piesa pe care a propus-o Miss Mary pentru Eurovisionul din acest an. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

Videoclip | Alessia – Find me (Ale, Ale)

In urma cu putine momente, cei de la Red Clover au urcat pe contul lor oficial de youtube videoclipul piesei Find me (Ale, Ale) ... cel mai recent single extras spre promovare al Alessiei.

MOST POPULAR

HOT NEWS