Prima Pagină Etichete Ionica morosanu

Etichetă: ionica morosanu

Cand muzica din Maramures se intalneste cu un taraf de exceptie...

Ionica Morosanu a fost invitat in platoul emisiunii “Te vreau langa mine” de pe Kanal D, emisiune moderata si prezentata de Viorica si Ionita de la Clejani. Si asa cum calatorului ii sta bine cu drumul, artistilor le sta bine pe scena. Nu le-a trebuit mult timp pana sa porneasca distractia. Alaturi de Taraful de la Clejani condus de Ionita, Ionica Morosanu a interpretat live piesa lui de suflet “Maramures, plai cu flori”. Bineinteles, dupa primele acorduri, toata lumea s-a ridicat la dans, totul transformandu-se intr-o petrecere totala ce a continuat si dupa incheierea emisiunii.

Chisinaul petrecere “Ziua Nationala a Romaniei” alaturi de Ionica Morosanu

Dupa ce joi, pe 29 noiembrie si vineri, pe 30 noiembrie, va canta la Zaragoza si, respectiv, Madrid / Alcala de Henares, sambata, pe 1 decembrie, chiar de “Ziua Nationala a Romaniei” Ionica Morosanu va muta petrecerea la Chisinau. Tocmai in capitala Moldovei nu putea sa lipseasca muzica buna de acasa intr-o asa mare zi de sarbatoare iar Ionica Morosanu va fi acolo pentru a incinge o petrecere neaosa romaneasca, asa cum numai ai nostri stiu sa faca. Teatrul Ginta Latina de pe Strada Sfatul Tarii este locatia, ora 18.00 este anuntata a fi ora de incepere a concertului.

Romanii din Spania petrec pe 29 si 30 Noiembrie “Ziua Nationala...

Doua zile, joi, 29 noiembrie si respectiv, vineri, 30 noiembrie, doua concerte in doua orase diferite, Zaragoza si respectiv Madrid / Alcala de Henares, concerte care se vor transforma cu siguranta in petreceri nebune, cum numai ai nostri stiu sa faca … cam asa s-ar putea scrie in cateva cuvinte cum vor petrece romanii din Spania, anul acesta, “Ziua Nationala a Romaniei”. Si pentru ca este vorba de petrecere, nu putea sa lipseasca muzica buna de acasa. Ionica Morosanu va fi acolo pentru a pune lucrurile in ordinea care se cuvine si a aduce folclorul romanesc mai aproape de o parte importanta a publicului lui, chiar daca vorbim de 3000 de kilometri departare. Pentru doua zile, Ionica Morosanu va muta Romania pe meleagurile spaniole, cel putin din punct de vedere muzical pentru ca pe 29 noiembrie, de la 18.30, va canta alaturi de romani din Zaragoza iar pe 30 noiembrie, de la 19.00 alaturi de cei din Madrid.

Muzica etno se reintoarce in forta cu “Arde-l-ar focul de pat”,...

Muzica etno revine in prim plan cu noul single, “Arde-l-ar focul de pat” al lui Ionica Morosanu, prima piesa pe care acesta o va promova de pe “Cantec mandru romanesc”, album ce va fi lansat undeva in prima jumatate a lui 2013. Prins intre concerte si petreceri private, Morosanu, cum ii spun prietenii, a gasit timp sa intre in studio si inceapa inregistrarile pentru album. Prima piesa lucrata este chiar “Arde-l-ar focul de pat” a carui varianta finala a fost urcata pe Contul Oficial de You Tube al artistului si care va beneficia de o campanie de promovare in perioada urmatoare. Piesa a fost inclusa de ceva timp in repertoriul de concerte iar feedbackul a fost mai mult decat excelent ceea impune si filmarea unui videoclip insa acest lucru se va intampla dupa sarbatori cand lucrurile se vor mai linisti.

Florin Vasilica si Ionica Morosanu vor canta in weekend la Serbarile...

Centrul Comercial Carrefour si mai exact cel din Colentina se pregatesc de petrecerea toamnei cu tot ceea ce inseamna aceasta ... mustarii, gratare, mici, bere, targ de bucate de sezon si tot asa. Vineri, sambata si duminica adica pe 5, 6 si 7 octombrie in parcarea din fata centrului se vor desfasura "Serbarile Toamnei", o petrecere cu mult chef si voie buna, ca la romani.

MOST POPULAR

HOT NEWS