Prima Pagină Etichete Ionut trandafir

Etichetă: ionut trandafir

“Singuri in doi”, noua piesa Peter Pop feat. Lora, a strans...

“Singuri în doi”, cel mai recent videoclip Peter Pop feat. Lora, lansat lunea trecuta, a fost vizualizat de peste un milion de ori pe YouTube!

MefX si Maximilian au lansat videoclipul piesei “Spune-mi ce vrei”

Dupa ce au innebunit o tara intreaga cu prima lor colaborare, "Sophie", MefX si Maximilian lanseaza o noua piesa direct cu un videoclip. "Spune-mi ce vrei" este noua lor propunere. Pe partea de productie muzicala au lucrat chiar cei doi, Bunicu' Magic semnand masterul.

Eli si Kamelia au lansat videoclipul piesei “Vara rece”

"Vara rece" este cel mai recent single al Kameliei, o colaborare cu Eli, piesa lansata undeva in vara care a adunat deja peste 6.5 milioane de vizualizari numai pe contul oficial de You Tube. Feedbackul pozitiv a impus si filmarea unui videoclip care fost lansat astazi. Productia si regia o semneaza Ionut Trandafir (Trandafilm) cel care a lucrat si ultimele materiale ale Kameliei.

Maximilian a lansat piesa “Domnisoare” alaturi de Zhao si Spike

Maximilian ramane fidel zonei in care s-a consacrat cu "Sophie" si lanseaza alaturi de Zhao si Spike un nou episod. Muzica pentru "Domnisoare" este scrisa de Paul Iorga, la versuri lucrand toti cei trei. Aranjamentul apartine lui Mitza de la Agresiv si lui Grasu XXL in timp ce mix-ul si master-ul este semnat de Bunicu' Magic. Maximilian, Spike si Zhao au filmat si un videoclip pentru aceasta piesa in regia lui Ionut Trandafir.

Alan & Kepa, Doc, Stress, Cerbu’ si Deliric au lansat videoclipul...

Pe Contul Oficial de You Tube al celor de la Pac Pac Studio a fost urcat videoclipul piesei "Sar Catele", o super colaborare intre Alan & Kepa, Doc, Cerbu si Deliric. Instrumentalul este de la Kozzie - I'm famous, versurile le apartin celor implicati, Grasu XXL s-a ocupat de mix si master. Videoclipul este filmat de Ionut Trandafir intr-o logistica a celor de la Dynaphos.

MOST POPULAR

HOT NEWS