Prima Pagină Etichete Liviu hodor

Etichetă: liviu hodor

Oferta Speciala Artisti pentru Balul Bobocilor de la Cat Music Concerte

Am primit si noi oferta de artisti pentru Balurile de Boboci din acest an ce cuprinde artisti de la Cat Music. Asa ca daca sunteti organizatori ai balului de boboci de la voi din liceu sau de la voi din facultate Cat Music Concerte ii are pe Liviu Hodor si Mona pentru 1000 de euro, Sunrise Inc. pentru 900 de euro, Voxis pentru 900 de euro, Toni Tone pentru 1000 de euro, Tara pentru 800 de euro, ROA la 1700 de euro, Bitza pentru 1000 de euro, Stereosonic la 1000 de euro, Dj Eftimie pentru 1000 de euro, Sasha Lopez cu tot cu Broono si Ale Blake la 1300 de euro. Oferta fiind explicita in acest sens, preturile sunt valabile doar pentru concerte / show-uri la Balurile de Boboci si cu siguranta doar pentru 2011, maxim inceputul lui 2012. Oricum detalii, informatii, contracte puteti discuta cu cei de la Cat Music Booking and Events / Concerte-Catmusic.Ro / Booking-Catmusic.Ro / Telefoane: 021 233 18 47 si 021 233 18 48 / Mobil: 0726126469 / Persoana de Contact: Madalina Nicolai.

Liviu Hodor a devenit Ambasador ADJPR

DJ Liviu Hodor este prezent in industria muzicala inca din adolescenta si pe parcursul anilor a reusit sa imbine cu succes munca de DJ radio cu cea de DJ de club si DJ artist. Recent, Liviu a hotarat sa se alature A.DJ.P.R. (Asociatia DJ-ilor Profesionisti din Romania). Asociatia, recunoscuta pe plan national cat si international, protejeaza interesele DJ-ilor membrii si le ofera anumite facilitati. Liviu Hodor si-a inceput cariera pe cand avea 16 ani, ca DJ radio la un post local din orasul natal Campulung. La 18 ani acesta deja mixa in cluburile din toata tara si nu a mai durat mult pana s-a mutat in Bucuresti si mai mult, a primit propriul show radio la Vibe FM, cel mai ascultata radio dance din Romania. Din toamna anului trecut, Liviu realizeaza impreuna cu Dj Andi cea mai de succes emisiune interactiva cu mixuri live - Request 629 la Radio 21.

Videoclip | Sunrise INC & Liviu Hodor – Still The Same

Noul videoclip al celor de la Sunrise INC la colaborarea lor cu Liviu Hodor - Still the same - a fost urcat online in urma cu putin timp pe contul oficial de youtube al Cat Music. Am vorbit noi un pic de el noptile trecute cand a aparut teaserul. Acum vedem si varianta full.

Teaser Videoclip | Sunrise INC & Liviu Hodor – Still The...

Pentru ca mi-a placut mult, mult ... teaser pentru un nou videoclip Sunrise INC la colaborarea cu Liviu Hodor - Still the Same ... Pe contul oficial de youtube al celor de la Cat Music ... Acum recapitulam ce am inteles ... apare THE VIDEO ... cat de curand este posibil :) ... si trebuie sa stau tunat in sensul de still the same al cuvantului ... Daca eram fata intelegeam sa nu imi dau jos silicoanele cel putin pana apare THE VIDEO :) Trecand suav peste un text pe care il scriem aproape de creierii noptii (cei de la Cat Music nu au somn) videoclipul este regizat de Florin Botea iar filmarile s-au intamplat la studiourile Media Pro Buftea. Pana apare clipul ... teaserul ...

Single Nou | Jolie By Sunrise Inc – All I Need...

Sunrise INC si Liviu Hodor au inceput un nou proiect care se numeste Jolie by Sunrise INC iar primul single este All I Need Is U. Cum a luat fiinta acest proiect ne spun baietii. “Sunt foarte multe piese pe care le facem, dar pe care nu le putem canta noi – fie avem alt single in promovare, fie pur si simplu nu ni se potrivesc. Si atunci, alaturi de Liviu am hotarat sa valorificam piesele “hitoase” in alte proiecte. Jolie are toate premisele unui proiect de succes si de abia asteptam sa vedem reactia publicului”. Nu le putem spune decat succes!

Impresariat si Management Artistic | Oferta si Preturi Artisti de la...

Cat Music propune o lista restransa de artisti pentru concertele si evenimentele de revelion 2011. De ce restransa ? Pentru ca sunt doar cativa dintre artistii din portofoliul lor pe care ii regasim in aceasta oferta. Astfel daca nu v-ati hotarat inca cine sa cante la petrecerea din noaptea dintre ani sau daca abia acum ati aflat bugetul pentru concertele din piata mare a orasului ... puteti avea ...

Liviu Hodor & Tara | Management si Contact

Cat Music prezinta Liviu Hodor & Tara ... disponibili pentru concerte, evenimente si petreceri private la un onorariu de 800 de euro.

MOST POPULAR

HOT NEWS