Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

0

Lucky Man Project lanseaza alaturi de Raluka o noua piesa, “Maman”

Lucky Man Project lanseaza alaturi de Raluka o noua piesa, “Maman”

“Maman” este noua piesa pe care o propun cei de la Lucky Man Project alaturi de Raluka. La partea de compozitie au lucrat Mister Z si Raluka in timp ce versurile sunt scrise de DDY Nunes.


0

Single | Raluka – Surrendered my love

Single | Raluka – Surrendered my love

“Surrendered my love” este cel mai nou single pe care Raluka il promoveaza alaturi de Roton. Este cel de-al doilea single al artistei dupa “Out of your business” si bineinteles dupa toata perioada pe care a avut-o in proiectul cu Dj Sava. Noua piesa este o productie Mr. Z de la Lucky Man Project, Zoltan fiind cel care semneaza de altfel si compozitia si versurile noului track.


0

Videoclip | Ella – Suddenly

Videoclip | Ella – Suddenly

“Suddenly” este noul single semnat Ella, piesa ce beneficiaza si de un videoclip. Trackul este o productie Anda Adam in colaborare cu Mr. Z de la Lucky Man Project. Publishing-ul este asigurat de Roton. Videoclipul a fost filmat in regia lui Alex Ceausu.


0

Videoclip | Lucky Man Project – Party Starter

Videoclip | Lucky Man Project – Party Starter

Cei doi baieti de la Lucky Man Project au un nou single pentru care au filmat si un videoclip, cel de-al doilea in aceasta formula. Party Starter este piesa, Pop Zoltan este compozitorul si cei de la Rival Films sunt cei care semneaza productia videoclipului. Regia ii apartine lui Florin Botea.


0

Lucky Man Project – Un Succes International

Lucky Man Project – Un Succes International

Se pare ca Mr. Z si DDY Nunes au descoperit reteta rapida spre succes, confirmandu-si numele in foarte scurt timp. Astfel, Lucky Man Project a ajuns in mai putin de 2 luni de la lansare sa numere peste 5 milioane de vizualizari online si concerte in toata tara. De curand, proiectul a fost semnat in Grecia, Rusia si Polonia, primind deja cereri pentru concerte in Europa.

Cei doi lucreaza la mai multe remixuri dar si single-uri ce vor fi lansate in curand. Ingeniozitatea cu care ei joaca ritmurile va va surprinde cu siguranta, la fel ca si vocile cu care colaboreaza. O noua cantareata li se va alatura pentru a aduce accente sexy viitorului lor hit. In acelati timp baietii au in pregatire o colaborare cu un cantaret din afara, a carui voce va aduce un sound fresh pentru toamna ce de-abia a inceput.