Prima Pagină Etichete Miercuri

Etichetă: miercuri

Trupele Asha si Vunk vor sustine un concert umanitar in Tribute...

Miercuri, 25 aprilie 2012, incepand cu ora 21:00, Fundatia Mereu Aproape si clubul Tribute din Bucuresti organizeaza concertul caritabil “Live for Life”. Trupa Asha, a acceptat sa se implice in acest proiect imediat cum a aflat mai multe detalii despre povestea micutului. Fiind pentru prima oara cand canta pentru o sansa la viata, Asha a ales sa sustina un concert complet. Pentru ca se va intampla “miercuri spre joi”, nu aveau cum sa lipseasca baietii de la Trupa Vunk.

Concerte in Bucuresti de Sfantul Andrei | Fusion Live Nights @...

Pentru ca foarte multi dintre voi ati cerut aceasta, miercuri, 30 noiembrie, in seara Sfantului Andrei, tot de la 20.30 si tot la Rodizio | Social Music Club anuntam oficial un nou concert din seria Fusion Live Nights alaturi de Daniel Lazar si prietenii lui ... cel de-al doilea in aceasta saptamana, primul ca si desfasurare cronologica.

Concerte in Bucuresti de Sfantul Andrei | Jazz Avem @ Music...

Bucurestiul se pregateste pentru o noapte de jazz live. Miercuri, 30 noiembrie, incepand cu ora 20.00, Music Club gazduieste „Jazz avem!”, un concert care reuneste o multime de muzicieni talentati si o serie de genuri muzicale care vor atinge gusturile oricarui fan al jazz-ului. Pe scena Music Club vor urca pe rand Mario & The Teachers, Kiba Dachi Experience, Mara & Kult Studio si Mandinga, in postura de invitati speciali. Datorita lor pe tot parcursul noptii din boxe vor rasuna acorduri de etno jazz, fusion, electro & nu jazz si, nu in ultimul rand, latin jazz. Cei care au nevoie de o garantie ca evenimentul va fi unul care merita urmarit 100% trebuie sa stie ca maestrul de ceremonii al celei mai tari nopti de jazz din capitala este nimeni altul decat prezentatorul TV Catalin Stefanescu.

Evenimente in Bucuresti | Flamenco Fiesta Live @ Villa Rodizio

Flamenco Fiesta Live @ Villa Rodizio, miercuri 14 aprilie, incepand cu orele 20:00. Vino sa vezi si sa te bucuri de un spectacol live...

MOST POPULAR

HOT NEWS