Prima Pagină Etichete Mihai alexandru

Etichetă: mihai alexandru

1-Q Sapro a lansat inca o piesa manifest

"Lasa-te de furat", se numeste piesa compusa de Mihai Alexandru, pe versurile lui 1-Q Sapro, iar la realizarea videoclipului, cei doi au invitat mai multe personalitati, in mare parte muzicieni si actori.

Renee Santana lanseaza “Baby”, alaturi de Mihai Alexandru, cel de-al doilea...

Renee Santana a lansat alaturi de Mihai Alexandru cel de-al doilea single al proiectului, "Baby". Piesa vine direct cu un videoclip filmat pe scena Teatrului National in regia lui Cristian Gugu, Ilie Pascal semnand scenariul.

Single | Al Mike featuring Gazi Demirel – Leila

Al Mike este nimic altceva decat o noua identitate artistica a lui Mihai Alexandru, cunoscut mult mai mult ca si compozitor si producator muzical decat artist interpret. Primul succes al noului proiect a fost colaborarea lui Mihai cu Renee Santana pentru piesa Fly. Proiectul nu s-a oprit insa si iata ca avem un nou single, Leila, de data aceasta o colaborare cu Gazi Demirel, om de televiziune, scenarist, actor si mai nou ... cantaret.

Eurovision 2012 | Raluca Ocneanu – Time is on my side

Time is on my side este piesa pe care a propus-o Raluca Ocneanu pentru Eurovisionul din acest an. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

Eurovision 2012 | Lista celor 15 melodii care au ajuns in...

S-a terminat si prima parte a Preselectiilor pentru Eurovision 2012. Urmeaza ultima etapa, cea a Finalei care este programata pe 10 martie si va fi transmisa in direct de TVR. Peste 100 de piese au intrat in competitie si au ramas 15.

MOST POPULAR

HOT NEWS