Prima Pagină Etichete Miss mary

Etichetă: miss mary

Miss Mary a lansat videoclipul piesei “Cand soarele ma cheama”

“A fost distractiv la filmari si bineinteles am avut parte de multe momente amuzante: mi-am incurcat parul intr-o bentita de ondulat fix inainte sa incepem filmarile, iar dupa incercari esuate de a-l descurca, a trebuit sa imi rup o suvita din par sau pe plaja trebuia sa filmam o scena in care eu si Costin alergam prin apa si am repetat scena de nenumarate ori pentru ca pe mine ori ma bufnea rasul, ori alergam prea incet, ori nu intram in cadru. In cele din urma a iesit un clip pe gustul meu, care transmite un mesaj pozitiv.”, a spus Miss Mary.

Videoclip | Miss Mary – I Hate Ya

"I Hate Ya" este cel mai nou single Miss Mary, un track R&B produs de catre echipa de la HaHaHa alaturi de Chucho si artista. Piesa beneficiaza si de un videoclip filmat la sfarsitul lui martie de care cei de la Creathieves.

Eurovision 2012 | Cine va castiga Finala Nationala Eurovision 2012 si...

Ieri, am intrebat pe pagina noastra de facebook "Cine va castiga Finala Nationala Eurovision 2012 si va reprezenta Romania la Baku ?". Acum, la 24 de ore dupa avem si un esalon reprezentativ pe baza caruia putem trage primele concluzii. Aproape 1000 de fani si-au exprimat preferinta si au ales piesa pe care o considera ei cea mai potrivita pentru a reprezenta Romania. 328 dintre voturi au plecat catre Mandinga si a lor Zaleilah confirmandu-se astfel, cel putin deocamdata, ca ei sunt favoritii. T&L si Twilight ocupa un destul de surprinzator loc 2 cu aproape 130 de voturi in timp ce locul 3 il ocupa deocamdata Miss Mary cu nu mai putin de 82 de voturi. Surprinzatoare este pozitia pe care o ocupa Catalin Josan cu Call my name considerat si el un mare favorit ... Doar locul 9 si doar 41 de voturi.

Eurovision 2012 | Miss Mary – Rollin’

Rollin' este piesa pe care a propus-o Miss Mary pentru Eurovisionul din acest an. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

MOST POPULAR

HOT NEWS