Prima Pagină Etichete Monica anghel

Etichetă: monica anghel

Piesa “Ploaie fara nori”, interpretata de Cornel Ilie si Monica Anghel,...

Marti, 18 decembrie, la Ateneul Roman din capitala a avut loc un eveniment special, oferit de Primaria Bucuresti, oferit ambasadorilor, politicienilor si consilierilor. Intr-o atmosfera rafinata de gala, invitatii au avut parte de un concert impresionant, pe scena Ateneului urcand nume mari ale industriei muzicale romanesti, precum: Monica Anghel, Cornel Ilie, Lora, Paula Seling, Tudor Chirila si multi altii. Unul dintre emotionante si frumoase momente a fost cel in care Cornel Ilie si Monica Anghel au interpretat piesa “Ploaie fara nori”, compusa de solistul trupei Vunk si inclusa pe cel mai nou album al trupei numit “Nu scapa nimeni (fara emotii)”. Cei doi artisti au incantat publicul prezent la eveniment, fiind acompaniati de Orchestra Radio, condusa de Ionel Tudor.

Monica Anghel a lansat “Bad Love Story”

Vorbeam saptamana trecuta de noul single al Monicai Anghel, "Bad Love Story", o piesa facuta in colaborare cu echipa de la HaHaHa Production, Smiley fiind cel care semneaza in primul rand partea de compozitie.

Monica Anghel revine in prima linie cu “Bad Love Story”, o...

"Bad Love Story" este numele noului track pe care Monica Anghel il va lansa ca si single in perioada imediat urmatoare. Piesa a fost compusa de Smiley si produsa de echipa de la Ha Ha Ha (Cazan Serban, Diana Moraru si Rares Mititean). Premiera se va intampla saptamana viitoare, luni, in emisiunea "Desteptarea" de la Europa FM.

MOST POPULAR

HOT NEWS