Prima Pagină Etichete Morosanu

Etichetă: morosanu

Chisinaul petrecere “Ziua Nationala a Romaniei” alaturi de Ionica Morosanu

Dupa ce joi, pe 29 noiembrie si vineri, pe 30 noiembrie, va canta la Zaragoza si, respectiv, Madrid / Alcala de Henares, sambata, pe 1 decembrie, chiar de “Ziua Nationala a Romaniei” Ionica Morosanu va muta petrecerea la Chisinau. Tocmai in capitala Moldovei nu putea sa lipseasca muzica buna de acasa intr-o asa mare zi de sarbatoare iar Ionica Morosanu va fi acolo pentru a incinge o petrecere neaosa romaneasca, asa cum numai ai nostri stiu sa faca. Teatrul Ginta Latina de pe Strada Sfatul Tarii este locatia, ora 18.00 este anuntata a fi ora de incepere a concertului.

Romanii din Spania petrec pe 29 si 30 Noiembrie “Ziua Nationala...

Doua zile, joi, 29 noiembrie si respectiv, vineri, 30 noiembrie, doua concerte in doua orase diferite, Zaragoza si respectiv Madrid / Alcala de Henares, concerte care se vor transforma cu siguranta in petreceri nebune, cum numai ai nostri stiu sa faca … cam asa s-ar putea scrie in cateva cuvinte cum vor petrece romanii din Spania, anul acesta, “Ziua Nationala a Romaniei”. Si pentru ca este vorba de petrecere, nu putea sa lipseasca muzica buna de acasa. Ionica Morosanu va fi acolo pentru a pune lucrurile in ordinea care se cuvine si a aduce folclorul romanesc mai aproape de o parte importanta a publicului lui, chiar daca vorbim de 3000 de kilometri departare. Pentru doua zile, Ionica Morosanu va muta Romania pe meleagurile spaniole, cel putin din punct de vedere muzical pentru ca pe 29 noiembrie, de la 18.30, va canta alaturi de romani din Zaragoza iar pe 30 noiembrie, de la 19.00 alaturi de cei din Madrid.

Florin Vasilica si Ionica Morosanu vor canta in weekend la Serbarile...

Centrul Comercial Carrefour si mai exact cel din Colentina se pregatesc de petrecerea toamnei cu tot ceea ce inseamna aceasta ... mustarii, gratare, mici, bere, targ de bucate de sezon si tot asa. Vineri, sambata si duminica adica pe 5, 6 si 7 octombrie in parcarea din fata centrului se vor desfasura "Serbarile Toamnei", o petrecere cu mult chef si voie buna, ca la romani.

MOST POPULAR

HOT NEWS