Prima Pagină Etichete Morris

Etichetă: morris

Claudia Sexxy a lansat “Tu pleci”, cel mai nou single

"Tu pleci" este cel mai nou single al Claudiei, piesa ce iese un pic din sound-ul melodiilor anterioare: "Maleya" si "Vrey". Partea de compozitie si productie muzicala este semnata de Karo si Radu Baisan (Groovebox) echipa pe care o regasim si alaturi de "Vin" si "Sale el Sol" ale lui Sonny Flame sau "Siente la Vibra", colaborarea lui Morris cu Tamy.

Videoclip | Morris – Boca Linda

Dupa "Desire" si "Havana Lover", Morris revine cu un nou single, "Boca Linda" pentru care a filmat si un videoclip. Muzica a fost scrisa de catre Morris alaturi de Andrei Stanca si Mustiuc Sebastian Vlad, la versuri alaturandu-se echipei mentionate si Claudiu Cristescu Costin in timp ce productia videoclipului a fost treaba lui Vlad Sebastian Mustiuc alaturi de Bogdan Zop, Andrei Stanca si Eduard Micu. Casa de Discuri este Roton, acelasi publisher cu care artistul a colaborat si pentru single-urile anterioare.

Hiturile verii se lanseaza la Turabo Society Club

Vara asta Casa de Discuri Roton te invita la cele mai fierbinti petreceri alaturi de Turabo Society Club. Aici vor fi lansate in exclusivitate hiturile verii de la artistii tai preferati. Sesiunea de evenimente va incepe vineri 15 Iulie cu Morris si al sau exotic Uh La La. Urmeaza Corina, pe data de 22 iulie. Noul sau single este unul dintre cele mai asteptate ale verii, urmand succesului de Number 1 in Romania si Spania, 'No Sleepin'. Seria de lansari se va continua cu Fly Project si al lor single ce va va surprinde cu siguranta.

Comunicat de Presa | Because of Morris

Morris, tanar absolvent al facultatii de teatru, cantaret si DJ, este un nume cunoscut intr-unele dintre cele mai mari cluburi din lume, chiar in acest weekend urmand sa sustina o serie de concerte in India. Piesele sale, 'Havana Lover', 'Desire', 'Till the morning light' sau 'Angel eyes', au depasit succesul local, devenind hituri pe radiourile din Rusia, Polonia, Spania si Grecia.

Preturile Artistilor Romani în 2010 pentru Balurile de Boboci (via ImpresarOnline.Ro)

Ni s-a parut foarte interesant si ca preturi si ca detalii si mai ales ca si nume si de aceea adaugam si noi comunicatul celor de la ImpresarOnline.Ro despre "preturile reale ale artistilor din Romania pentru Balurile de Boboci", preturile valabile doar pentru 2010 ... an de criza si in Industria Muzicala.

MOST POPULAR

HOT NEWS