Prima Pagină Etichete One

Etichetă: one

Trupa One lanseaza astazi noul single, “Run for Love”

Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa One, lanseaza astazi, de Ziua Indragostitilor, un nou single, “Run for love” (by John Puzzle), o piesa perfecta pentru toti cei care se iubesc! “Run for love”, compus de John Puzzle, este un single plin de iubire si optimism. “Noua noastra piesa vorbeste despre fericirea si libertatea pe care o simti cand iubesti. Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, iar noi il traim in fiecare zi”, au spus Criss si Vlad.

One lanseaza “Run for love”, noul single

Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa One, au pregatit un cadou special tuturor celor care se iubesc, cu ocazia Zilei Indragostitilor! Cel mai indragit cuplu de tineri din Romania va lansa maine un nou single, “Run for love”, impreuna cu Media Pro Music. “Run for love”, compus de John Puzzle, este un single plin de iubire si optimism. “Noua noastra piesa vorbeste despre fericirea si libertatea pe care o simti cand iubesti. Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, iar noi il traim in fiecare zi”, au spus Criss si Vlad.

Trupa One a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Till the...

Criss si Vlad sunt protagonistii unor scene spectaculoase, pline de iubire, energie, romantism si senzualitate, in cel cel de-al doilea videoclip al trupei One, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”, lansat vineri seara, impreuna cu Media Pro Music.

MOST POPULAR

HOT NEWS