Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

0

Single | Raoul Russu featuring Glow – Colours

Single | Raoul Russu featuring Glow – Colours

Raoul Russu are un nou single, “Colours”, o colaborare cu Glow. “Colours” reprezinta practic revenirea lui Raoul in prim linie a industriei muzicale dupa o perioada in care nu am mai prea auzit nimic de el. Noul single este publicat sub Music Arena Records, labelul pe care il administreaza alaturi de Dan Ene.


0

Comunicat de Presa | Dj Raoul – primul ambasador A.DJ.P.R.

Comunicat de Presa | Dj Raoul – primul ambasador  A.DJ.P.R.

Inca din luna mai a acestui an, Dj Raoul promoveaza si sustine activitatea singurei Asociatii a DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), recunoscuta de toate organismele abilitate. In opinia Presedintelui A.DJ.P.R., Raoul este un model demn de urmat pentru toti DJ-ii, practicanti si nepracticanti din Romania.


0

Comunicat de Presa | Raoul Russu creeaza beaturi funky de peste 10 ani

Comunicat de Presa | Raoul Russu creeaza beaturi funky de peste 10 ani

Raoul Russu, cunoscut pentru activitatea sa de club dar si pentru piese de succes comercial, a lansat de curand ‘Rainy Day’ alaturi de Keo. Melodia este o productie elaborata, cu sonoritati aparte, de la viori si chitare la pian, toate indulcite de vocea calda a lui Keo.

Raoul este unul dintre primii DJ care au abordat stilul house in Romania, lansand piesa Tribal in anul 1999. Un an mai tarziu el a fost inclus pe prima compilatie scoasa vreodata pe vinil in tara noastra, intr-o editie limitata de 100 de exemplare.

Cea mai celebra piesa a sa este fara indoiala ‘Unde esti?’, un featuring cu Jais, licentiat in teritorii ca Italia, Ucraina sau Scandinavia, unde a fost inclusa pe unele dintre cele mai cautate compilatii de muzica de club.

Expert in productie muzicala, Raoul creaza in laboratorul sau de sunete unele dintre cele mai speciale beat-uri, melodii si aranjamente de pe piata locala de muzica electronica. Cea mai recenta productie a sa, ‘Rainy Day’, va putea fi auzita cat de curand si pe radiourile comerciale.