Prima Pagină Etichete Soundtrack

Etichetă: soundtrack

Videoclip | Les Elephants Bizarres – Wish You Were Here

Les Elephants Bizarres au nou videoclip. Wish you were here este primul single pe care trupa il promoveaza de pe noul album pe care il vor lansa undeva la sfarsitul acestei luni. Piesa este inclusa pe coloana sonora a filmului Kiddo.

O piesa compusa si cantata de Loredana Groza face parte din...

Producatorii serialului american “Hart of Dixie”, transmis pe CW Network au ales o piesa compusa si cantata de Loredana Groza, pentru a aparea pe coloana sonora a episodului cu nr 8. In spatele noii productii americane, ce o are in rol principal feminin pe actrita Rachel Bilson, sta aceeasi echipa ce a realizat si celebrul serial Gossip Girl. Cantecul Loredanei are o poveste deosebita, aceasta a inregistrat-o dupa ce a visat-o.

Videoclip | Adda si PachaMan – LoverBoy (Minti Murdare 2011)

Direct de pe coloana sonora a filmului LoverBoy al lui Catalin Mitulescu avem un nou single ... cu acelasi nume. Adda si Pachaman sunt protagonistii, Marius Moga si Yogiboy apar pe fisa compozitiei alaturi de Adda iar productia este semnata in grup la DeMoga Music. LoverBoy (Minti Murdare 2011) are si un videoclip, Iulian Moga completandu-l pe Catalin Mitulescu in realizarea acestuia.

MOST POPULAR

HOT NEWS