Monday, January 17, 2022
Home Tags Spice club

Tag: spice club

“Live & Loud” se intoarce saptamana aceasta in clubul de unde...

O noua saptamana vine cum era si normal cu un nou concert din turneul “Live & Loud”. Sambata, 10.11.12, de la ora 23.00, Daniel Lazar se intoarce pentru un nou episod in Spice Club Bucuresti, locul de unde a fost reluat turneul indoor in noul sezon. Clubul il stim, trupa o stim, nebunia o vom compila la fata locului, Daniel Lazar jucand rolul de chimist pentru inca o seara cu adevarat dementa … Scurt si la obiect … “de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode” in functie de starea de moment a lucrurilor si alaturi de Daniel, toata desfasurarea de forte aditionala … tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea "numerelor de pe tricou": Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Concert “Live & Loud” cu Daniel Lazar in Bucuresti, in Club...

Dupa o vara fierbinte si prelungita, plina de petreceri si evenimente private, Daniel Lazar revine pe scena cluburilor din Bucuresti cu noul sezon al turneului sau indoor "Live & Loud". Primul episod, sambata aceasta, 13 octombrie, de la 23.00 in Spice Club.

Concerte in Bucuresti | “Live & Loud” @ Spice Club, Vineri,...

Pentru mai bine de doua ore se va pune in miscare o desfasurare impresionanta de forte in care este posibil sa se cante aproape orice, in functie de starea de moment a lucrurilor ... De la Rapsodia Romana la Depeche Mode sau de la Trandafir de la Moldova la Red Hot Chili Peppers.

Concerte in Bucuresti | Live & Loud @ Spice Club Bucuresti,...

Sambata, 10 martie 2012, Daniel Lazar alaturi de trupa sa va continua seria concertelor Live & Loud cu un nou episod, in Spice Club Bucuresti. Pentru mai bine de 2 ore, se va pune in miscare o desfasurare impresionanta de forte in care este posibil sa se cante aproape orice in functie de starea de moment a lucrurilor ... de la Rapsodia Romana pana la Depeche Mode sau de la Trandafir de la Moldova pana la Red Hot Chilli Peppers ...

Concurs | Daniel Lazar premiaza de Ziua Femeii Cel Mai Frumos...

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi, asa ca Daniel Lazar a pregatit un concurs pentru fanele de pe Pagina sa Oficiala de Facebook dar nu numai. Concursul se desfasoara intre 15 februarie si 8 martie, timp in care toate doamnele si domnisoarele vor avea ocazia sa posteze, in sectiunea dedicata concursului, Cel Mai Frumos Compliment primit. Cele mai apreciate comentarii sub forma de complimente vor fi premiate de catre partenerul concursului - Vavian Pharma cu produse Perfectil.

Concert Live & Loud in Club Spice cu Daniel Lazar |...

Sambata, 11 februarie, de la ora 23.00, Daniel Lazar alaturi de bandul sau va concerta in Club Spice Bucuresti. Este primul concert din 2012 in continuarea turneului indoor Live & Loud, in care Daniel are alaturi toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals ... si apoi in spate ... inginer de sunet si asistenta tehnica ... : Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Daniel Lazar Band in Concert, in Spice Club pe 2 decembrie...

Sambata, 2 decembrie, de la ora 22.00, Daniel Lazar alaturi de bandul sau va concerta in Club Spice Bucuresti.

Concerte in Bucuresti | Live Music Sessions @ Spice Club |...

Sambata aceasta, 22 octombrie, Daniel Lazar Band se intoarce in Spice Club pentru inca un concert din seria Live Music Sessions @ Spice Club Bucuresti. Foarte multi dintre voi ati asteptat aceasta revenire a lui Daniel alaturi de trupa sa in Spice si iata ca se intampla.