Prima Pagină Etichete Timisoara

Etichetă: timisoara

Pasarea Rock … Piese noi, Colaboratori noi, Primul Concert

Formatia Pasarea Rock s-a prezentat marti, 11 februarie, in fata jurnalistilor, in cadru oficial, dar relaxat, la sediul Institutului Cultural Roman. Pe rand, Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica au vorbit despre planurile de viitor, dar si despre trecut. Despre ce inseamna Pasarea Rock, dar si despre legatura spirituala pe care o au cu ceea ce a insemnat Phoenix.

Concerte Pepe, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Dalma si Ellie...

Pe 29 noiembrie, Antena 1 implineste 20 de ani si cum putea sarbatori mai bine momentul decat aproape de oameni, parafrazand si extinzand un pic sloganul statiei. Saptamana viitoare, vineri, sunt pregatite trei concerte extraordinare in Timisoara, in Iasi dar si in Capitala ce vor aduce impreuna cei mai buni artisti ai momentului, vedete ale postului si bineinteles, pe telespectatori. In Bucuresti, Afi Palace Cotroceni va fi locul de desfasurare al "ostilitatilor". Dan Capatos si Silviu Andrei vor fi "Capii Rautatilor" in timp ce pe scena, de partea muzicala a lucrurilor se vor ocupa Pepe, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Dalma si Ellie White.

Vita de Vie Spunk Tour 2013 (Turneu National)

Vita de Vie pleaca in turneu in prima parte a lui 2013. Spunk Tour este numele, "acustic and electric show" este "tema". Spunk Tour este un concept split care va prezenta atat piesele consacrate, adunate in decursul celor 16 ani de Vita de Vie, cat si variante acustice ale acestora, constituindu-se si ca un preview al albumului acustic, preconizat sa apara pe piata in luna martie 2013.

“Live Passion” cu Pepe in Le Cinema Timisoara, Vineri, 9 Noiembrie,...

Vineri, 9 Noiembrie, incepand cu orele 23.30, Pepe va urca pe scena Le Cinema Club Timisoara pentru un nou concert din seria ”Live Passion”. Artistul va interpreta cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul anilor dar si single-urile promovate de pe cel mai nou album, “Arunca-mi o privire” si, bineinteles, “O femeie cat o suta”, cel mai recent videoclip al sau si totodata cel mai recent hit al artistului. Pepe se reintoarce astfel in Timisoara pentru inca un show care se anunta incendiar si care, cu siguranta se va transforma repede intr-o mega petrecere: “Raspund cu mare placere tuturor solicitarilor de concerte care vin din Timisoara. Este un public aparte acolo si ma intorc cu drag in mijlocul lor de fiecare data cand am ocazia. Cu siguranta va iesi nebunie ...”

Videoclip | Andi Band – Billionaire (Anti Manele Edit)

Incepem saptamana intr-o nota vesela cu un clip foarte tare filmat de cei de la Andi Band la interpretarea lor pentru "Billionaire"-ul lui Bruno Mars cu Travie Mc Coy. Ceea ce au facut baietii este un pamflet si conform spuselor lor "nu vizeaza pe nimeni", orice potrivire de nume cauzandu-se pur si simplu rimei.

MOST POPULAR

HOT NEWS