Prima Pagină Etichete Voices media

Etichetă: voices media

Cristyz, Praetor si Mr.Levy – Pune deoparte

Cristyz, Praetor si Mr.Levy lanseaza alaturi de Voices Media videoclipul piesei "Pune deoparte". Piesa este produsa de Proton Kid, mixata si masterizata de Costin Milon la Super Sound Studio, de artwork ocupandu-se Lupas Alexandru. Scenariul videoclipului a fost realizat de Mr. Levy si Cristyz, montajul a fost efectuat de Cristi Dinu si Cristyz, operator pe toata durata filmarilor fiind Cristi Dinu.

Alle lanseaza noul single, “Goodbye”

"Goodbye" este cel mai nou single pe care il lanseaza Alle alaturi de echipa de la Voices Media. Este cel de-al treilea extras de pe viitorul album al artistei, dupa "Memories" si "Illusion". "Goodbye" este o productie Ryloh (Costin Milon), Super Sound fiind studioul de inregistrari.

Debut | Elena Gondos – Dor de noi

Mai propunem un debut pentru seara aceasta ... Elena Gondos. Are 20 de ani este din Bacau si a semnat recent cu echipa de la Voices Media. Elena si-a descoperit de mica pasiunea pentru muzica incepand pregatirea muzicala de la 6 ani cu studiul pianului. In liceu deja trecuse pe partea de canto, jazz - muzica usoara pentru ca din 2011 sa studieze canto clasic devenind studenta a Universitatii de Arte "George Enescu" din Iasi. Primul single pe care ni-l prezinta este "Dor de noi", o compozitie Costin Milon, produsa, mixata si masterizata in studioul Super Sound. Pentru aceasta prima piesa promovata a filmat si un videoclip alaturi de VM Art (Regia: Bogdan Toma, Operator: Florin Busuioc, Montaj si Editare video: Alexandru Nicolae Pristavu).

Remix | Maximilian featuring MefX – Sophie (Jay Murano ReWorked)

Sophie, piesa lui Maximilian si a lui MefX este una dintre cele mai difuzate si mai ascultate piese la radio. Era normal sa aiba parte de o "droaie" de remixuri insa unul dintre ele ne-a atras atentia mai ales ca scrie pe el ca este si cel acceptat de catre echipa de productie ... Maximilian featuring MefX - Sophie (Jay Murano Official Remix), o productie Voices Media.

Single | Alle – Memories

Alle, Alexandra Dragu, alaturi de cei de la Voices Media lanseaza un nou single - Memories. Piesa este o compozitie Kataa si o productie Jay Murano pe versuri scrise chiar de Alexandra. Mixajul si Masteringul au fost realizate la Super Sound Studio (Costin Milon).

MOST POPULAR

HOT NEWS