Contact

Trimite Stiri / Trimite Comunicate de Presa / Adauga Articole / Promovare Muzica

Pentru contact puteti folosi cu incredere adresa de mail musicblog@prmanagement.ro. Este recomandata chiar aceasta adresa de email in cazul in care vreti sa trimiteti comunicate de presa care sa aiba atasate fisiere media (foto, mp3, video).

De asemenea puteti folosi aceeiasi adresa de email (musicblog@prmanagement.ro) si pentru cereri de parteneriat, publicitate, barter, etc. Acestea vor fi analizate si veti primi un raspuns rapid la adresa de email indicata de dumneavoastra. Echipa PR Management Romania | Label al Hard Media Advertising este singura in masura sa negocieze contracte de publicitate, bartere si promovare pentru Industria-Muzicala.Ro.

Articolele de promovare pe care le doriti incluse in acest site ca si posibilele stiri le asteptam  pe adresa de email: musicblog@prmanagement.ro sau stiri@prmanagement.ro sau una din adesele de email ale editorilor: dan@prmanagement.ro, anamaria@prmanagement.ro, carmen@prmanagement.ro sau claudiu@prmanagement.ro.

Au prioritate in afisarea pe site articolele cu continut unic si stirile trimise in exclusivitate / premiera. Echipa PR Management isi rezerva dreptul de a nu afisa pe site articole defaimatoare, stiri ce nu pot verificate, articole care nu au autori sau ale caror autori nu pot fi contactati … De asemenea, daca articolul dumneavoastra sau comunicatul de presa trimis vine in contradictie sau in conflict de interese cu o campanie de promovare comerciala sustinuta pe acest site veti primi un email de notificare.