Industria-Muzicala.Ro | Echipa, Publicitate, Link Exchange

Industria-Muzicala.Ro este platforma de stiri din, pentru, cu sau despre industria muzicala in general si industria muzicala romaneasca in particular. Sunt adaugate cu o frecventa regulata multe noutati despre artisti, comunicate de presa, single-uri sau albume, galerii foto, videoclipuri noi, versuri.

Industria-Muzicala.Ro este un blog dezvoltat pe platforma WordPress, este demarat ca si proiect din ianuarie 2010 iar de la inceputul lui 2011 are afiliata o echipa de editori ce adauga constant noutati si articole cu referinta directa la tot ceea ce inseamna muzica, incepand cu partea de productie si terminand cu partea de pr si promovare.

Link Exchange si Banner Exchange

Echipa PR Management Romania | Project Manager pentru Industria-Muzicala.Ro este deschisa oricarui tip de parteneriat, link exchange sau banner exchange cu rugamintea ca site-urile care cer backlink sa aiba continut relationat cu blogul de fata (alte bloguri de muzica, site-uri de stiri muzicala, site-uri ale artistilor, site-uri ale caselor de discuri, comunitati online, site-uri ale fancluburilor, site-uri ale organizatorilor de evenimente, concerte si petreceri private, site-uri ale agentiilor si caselor de management si impresariat artistic, site-uri ale caselor de discuri).

Inainte sa faceti cererea catre PR Management Romania pentru link exchange sau banner exchange va rugam sa introduceti unul dintre bannerele de mai jos in cadrul site-ului dumneavoastra.

Cererile de parteneriat link exchange sau banner exchange se primesc la adresa stiri@prmanagement.ro.

Instante / Linkuri / Bannere Industria-Muzicala.Ro (folositi codurile bannerelor de mai jos pentru a introduce pe site-ul dumneavoastra trimiteri catre Industria-Muzicala.Ro)

Cod HTML Link Industria-Muzicala.Ro (Copiaza codul de mai jos in sursa paginii unde vrei sa fie afisat linkul):

<strong><a title=”Muzica” href=”http://www.industria-muzicala.ro” target=”_blank”>Industria-Muzicala.Ro</a></strong>

Pentru Departamentele de PR, PR Manageri, Artisti, Case de Discuri, Cluburi, Agentii de Management si Impresariat, Firme de Organizari Concerte si Evenimente

Textul pe care il cititi in acest moment reprezinta acceptul PR Management Romania de a include adresa stiri@prmanagement.ro in baza de date specifica promovarii dumneavostra sau a artistilor pe care ii aveti sub management sau a evenimentelor pe care le organizati.

Puteti trimite stiri, articole si comunicate de presa folosind adresa de email musicblog@prmanagement.ro. Au prioritate in afisarea pe site stirile trimise in exclusivitate / premiera. Echipa PR Management isi rezerva dreptul de a nu afisa pe site articole defaimatoare, stiri ce nu pot verificate, articole care nu au autori sau ale caror autori nu pot fi contactati … De asemenea, daca articolul dumneavoastra sau comunicatul de presa trimis vine in contradictie sau in conflict de interese cu o campanie de promovare comerciala sustinuta de acest site sau de canalele alternative asociate veti primi un email de notificare.

Publicitate Comerciala pe Industria-Muzicala.Ro si Campanii de promovare

Pentru parteneriate, publicitate pe site, bartere  si alte propuneri de colaborare trimiteti email la adresa office@prmanagement.ro.

Echipa PR Management Romania | Label al Hard Media Advertising este singura in masura sa negocieze contracte de publicitate, bartere si promovare pentru Industria-Muzicala.Ro