[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”2/3″]
[/vc_column][vc_column width=”1/3″][td_block_social_counter facebook=”envato” twitter=”envato” youtube=”envato”]

Featured

Most Popular

Videoclip | Morris – Boca Linda

Dupa "Desire" si "Havana Lover", Morris revine cu un nou single, "Boca Linda" pentru care a filmat si un videoclip. Muzica a fost scrisa de catre Morris alaturi de Andrei Stanca si Mustiuc Sebastian Vlad, la versuri alaturandu-se echipei mentionate si Claudiu Cristescu Costin in timp ce productia videoclipului a fost treaba lui Vlad Sebastian Mustiuc alaturi de Bogdan Zop, Andrei Stanca si Eduard Micu. Casa de Discuri este Roton, acelasi publisher cu care artistul a colaborat si pentru single-urile anterioare.

Latest reviews

De un milion de ori Akcent

La sfarsitul saptamanii trecute, trupa Akcent a depasit un milion de fani pe pagina lor oficiala de Facebook, Facebook.Com/AkcentMusic. Astfel, contul isi pastreaza pozitia II in clasamentul general Facebook pe Romania. Ritmul de crestere al AkcentMusic s-a modificat de la 3000 la 4500 de noi prieteni pe zi odata cu lansarea noului lor single, 'I'm Sorry'. Bineinteles cei trei nu regreta deloc amploarea pe care a luat-o prezenta lor online. Aceasta le-a oferit ocazia de a tine legatura cu fanii de pe toate continentele lumii, al caror sange vibreaza pe o varietate nesfarsita de ritmuri si armonii muzicale. Astfel, piese ca 'Feelings on Fire', 'My Pasion', 'Love Stoned', 'Kylie', 'Stay with Me' sau 'Jokero' au devenit pasiunea comuna a peste 1 milion de internauti.

Video | Alina Puscau – Red Light

Undeva prin august anul trecut Alina Pusca filma la Washington cel de-al doilea clip din cariera sa la single-ul Red Light. Ori nu am fost noi interesati, ori nu am fost atenti, ori orice, insa de-abia acum vedem si noi clipul pe contul oficial de youtube al celor de la Ultra Records. Si pentru ca videoclipul la Red Light are cam tot ceea ce ii trebuie vi-l aratam si voua ca doar nu suntem singurii care nu l-au vazut :)

Comunicat de Presa | God is a Dj

... si nu numai el! Dupa cum probabil ati aflat, casa de discuri Roton, impreuna cu partenerii ProFM si Mtv, au lansat 'Hit sau Shit'. Proiectul este interfata prin care oricare dintre voi poate deveni urmatorul Number One in topurile muzicale si in acelasi timp o arena digitala de batalie, al carei juriu sunteti voi toti.
[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″]

More News

[/vc_column][/vc_row]