A aparut LaLa Band Magazine, revista unei generatii!

1,137 vizualizari

A aparut LaLa Band Magazine, revista unei generatii!

De astazi, 23 mai, fanii trupei LaLa Band si ai serialului Pariu cu viata, difuzat pe PRO TV, au un motiv in plus de bucurie: numarul 1 LaLa Band Magazine se va gasi la toate chioscurile de presa din tara si la BookStop-urile Litera!

LaLa Band Magazine este revista dedicata trupei-fenomen LaLa Band. In cele 40 de pagini, contine noutati, o trecere in revista a principalelelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii si detalii din viata personala si de scena a celebrilor tineri care au revolutionat si improspatat felul in care este perceputa in Romania viata de adolescent.

Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, in care LaLa Girls dezvaluie secrete din ritualul lor de frumusete, dar nici paginile de timp liber din care puteti afla preferintele fiecarui membru al trupei in materie de carti, filme, muzica, vacante, sport sau shopping.

Rubrica COOL Fashion, realizata de unul dintre cei mai cunoscuti si creativi designeri romani, Dana Budeanu, completeaza fericit structura revistei LaLa Band Magazine, care ne dorim sa devina si in materie vestimentara un reper al bunului gust pentru adolescenti.

Exista si o generoasa rubrica dedicata fanilor, cateva rubrici care dezvaluie secvente din ultimele episoade ale serialului Pariu cu viata si multe alte surprize pe care va invitam sa le descoperiti.

LaLa Band Magazine este realizata de Editura Litera, in colaborare cu MediaPro Pictures. Revista se adreseaza tinerilor intre 13 si 18 ani si se vrea un punct de informare si de intalnire pentru toti fanii LaLa Band, dar si pentru cei care nu vor intarzia sa devina.

Lansarea oficiala LaLa Band Magazine va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, in standul Editurii Litera de la Targul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Elena David

Industria Muzicala

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here