Comunicat de Presa | A aparut prima coperta cu Alexandra Stan

0
1,338 vizualizari

A aparut prima coperta cu Alexandra StanAstazi a aparut prima coperta cu Alexandra Stan, in premiera internationala, pentru revista FHM UK, urmand a fi preluata si de FHM Germania in luna octombrie. Prima coperta se datoreaza succesului international rasunator pe care Alexandra l-a avut cu single-ul “Mr.Saxobeat”, cu care a cucerit topurile internationale si cu care a reusit performante unice.

Shootingul a avut loc in Romania, pe plaja hotelului Vega din statiunea Mamaia. Desi a primit foarte multe propuneri atat de la reviste din Romania cat si din afara, s-a intamplat ca propunerea celor de la FHM UK sa se sincronizeze perfect cu programul foarte incarcat al artistei. Echipa britanica a venit in Romania, special pentru acest pictorial. Atmosfera a fost una foarte destinsa dupa cum declara artista:

“Am fost foarte relaxata, nu am simtit deloc oboseala, desi shooting-ul a inceput dimineata la 7 si s-a terminat undeva pe la 9 seara, bineinteles o parte din “vina” o poarta si echipa din Anglia, care a fost poate altfel decat ma asteptam, am lucrat cu niste oameni profi, foarte calzi si deschisi, cu care am colaborat foarte bine atat eu cat si colegii din echipa mea. In pictorial apare o fotografie facuta chiar de Andrei (MAAN Studio), cel care a realizat si materialul de making of.”


Vezi online materialul de making of al copertei si pictorialului din FHM UK direct pe site-ul celor de la FHM.

Odata cu aparitia primei coperte cu Alexandra Stan, a avut loc si lansarea videoclipului la remixul piesei “Get Back (ASAP)”. Este primul videoclip de imagine al Alexandrei, filmat tot in judetul Constanta, in stilul unei sedinte foto, pe parcursul a doua zile.


Vezi online videoclipul la remixul piesei Get Back (ASAP) direct pe site-ul celor de la FHM.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here