Adina Butar, singurul artist roman la cel mai mare festival de muzica din Turcia

0
1,321 vizualizari

Adina Butar, singurul artist roman la cel mai mare festival de muzica din Turcia

Adina Butar se numara printre artistii romani care a reusit sa duca muzica peste hotare, la cel mai inalt nivel. Dupa performanta de a avea un videoclip topul MTV, din Statele Unite ale Americii, aceasta a dat o noua lovitura. Aceasta a fost invitata, zilele acestea sa cante  in cadrul celui mai mare festival de muzica din Turcia, WinterFest. Peste 6000 de tineri s-au strans, pentru a o urmari pe cantareata noastra, dar si pe ceilalti Dj-i prezenti la marele eveniment.

Ca si bonus, Adina Butar a fost si in juriu pentru “The voice of Uludag”, pentru preselectiile pentru concursul de talente, unde castigatorul a mers mai departe pentru The Voice of Turkey.  “Am avut ocazia sa concertez in fata a peste 6000 de tineri, in Turcia, la Winterfest, cel mai mare eveniment de muzica din zona. Am fost coplesita de primirile calduroase, pe care publicul mi le-a oferit. Este o onoare, ca roman, sa-ti auzi numele pe o scena atat de mare. Voi continua sa fac performante din muzica pe care o fac si interpretez.”, a declarat artista.

Artista pregateste si lansarea noului single, alaturi de Dj-ul Markus Schulz si Hahaha Production.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here