Aimi featuring Sak Noel – Power of Goodbye (Remix)

0
1,155 vizualizari
Aimi featuring Sak Noel
Aimi featuring Sak Noel

“Power of Goodbye Remix” este rezultatul colaborarii dintre Aimi si Sak Noel, in urma concertelor pe care Sak Noel le-a sustinut la Cluj, Timisoara si Sibiu si in a caror deschidere a cantat de fiecare data artista Media Pro Music. Impresionat de sound-ul piesei si de talentul artistei, cel mai popular DJ al Spaniei, a carui piesa “Loca people” a cucerit intreaga lume,  fiind No. 1 iTunes si in topurile internationale, si-a pus amprenta asupra single-ului solo semnat Aimi.

“Colaborarea dintre mine si Sak Noel este plina de energie pozitiva. Am cantat in deschiderea evenimentelor lui din Romania si de fiecare data am simtit o energie aparte, lucru pe care am vrut sa il transmitem si celor din jur prin acest remix.”, a declarat artista Media Pro Music.

“Iubesc muzica romaneasca si cand am intalnit-o pe Aimi am descoperit o voce minunata si o persoana extraordinara si sper ca aceasta colaborare sa fie pe placul publicului.” a declarat Sak Noel.

Single-ul “Power of Goodbye” se afla in topurile cipriote pe primele pozitii de mai bine de 10 saptamani, iar saptamana trecuta Aimi a sustinut 2 concerte in Cipru, in orasele Girne si Magusa. La evenimente au participat aproximativ 1000 de persoane, majoritatea fredonand impreuna cu artista versurile piesei “Power of goodbye”. Alaturi de Aimi a mixat si Dj-ul Emrah Is cu care a colaborat la piesa “I love Istanbul” si alaturi de care urmeaza sa lanseze un nou single in curand.

http://www.youtube.com/watch?v=kQPveqXlhVg

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here