Aimi featuring Sak Noel – Power of Goodbye (Remix)

1,034 vizualizari
Aimi featuring Sak Noel
Aimi featuring Sak Noel

“Power of Goodbye Remix” este rezultatul colaborarii dintre Aimi si Sak Noel, in urma concertelor pe care Sak Noel le-a sustinut la Cluj, Timisoara si Sibiu si in a caror deschidere a cantat de fiecare data artista Media Pro Music. Impresionat de sound-ul piesei si de talentul artistei, cel mai popular DJ al Spaniei, a carui piesa “Loca people” a cucerit intreaga lume,  fiind No. 1 iTunes si in topurile internationale, si-a pus amprenta asupra single-ului solo semnat Aimi.

“Colaborarea dintre mine si Sak Noel este plina de energie pozitiva. Am cantat in deschiderea evenimentelor lui din Romania si de fiecare data am simtit o energie aparte, lucru pe care am vrut sa il transmitem si celor din jur prin acest remix.”, a declarat artista Media Pro Music.

“Iubesc muzica romaneasca si cand am intalnit-o pe Aimi am descoperit o voce minunata si o persoana extraordinara si sper ca aceasta colaborare sa fie pe placul publicului.” a declarat Sak Noel.

Single-ul “Power of Goodbye” se afla in topurile cipriote pe primele pozitii de mai bine de 10 saptamani, iar saptamana trecuta Aimi a sustinut 2 concerte in Cipru, in orasele Girne si Magusa. La evenimente au participat aproximativ 1000 de persoane, majoritatea fredonand impreuna cu artista versurile piesei “Power of goodbye”. Alaturi de Aimi a mixat si Dj-ul Emrah Is cu care a colaborat la piesa “I love Istanbul” si alaturi de care urmeaza sa lanseze un nou single in curand.

http://www.youtube.com/watch?v=kQPveqXlhVg

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here