Alex Mica a lansat videoclipul piesei “Breathe”

0
1,538 vizualizari

Alex Mica a lansat videoclipul piesei "Breathe"

Alex Mica a lansat videoclipul celui mai nou single al sau “Breathe” piesa pe care o promoveaza de ceva timp alaturi de echipa de la 1ArtistMusic. Povestea clipului a fost creata impreuna cu regizorul Costas Ivanov care a ales-o pe Adelina Pestritu pentru a juca rolul “fostei iubite”.

“Videoclipul piesei ‘’Breathe’’ contureaza starea profunda de melancolie din piesa, reflectand dorinta de a o avea alaturi pe femeia iubita care, insa pleaca fara sa mai dea niciun semn si se intoarce intr-un moment nepotrivit, prinzandu-ma într-o ipostaza compromitatoare care o face sa plece definitiv, lasandu-ma singur si distrus …” a spus Alex vorbind despre clip in timp ce Adelina a adaugat: “A fost o placere pentru mine sa interpretez acest rol. M-am bucurat de sprijinul unei echipe profesioniste, iar rezultatul final m-a impresionat. Sper ca fanii lui Alex Mica să fie incantati de ceea ce a iesit si sa-l sprijine in continuare.”

Alex Mica a lansat videoclipul piesei "Breathe"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here