Alex Mica lanseaza o noua piesa, “Heya”

0
1,210 vizualizari

Alex Mica lanseaza o noua piesa, "Heya"

Dupa doua piese lansate care au ajuns hit-uri in foarte scurt timp, “Dalinda” si “Breathe“, Alex Mica, laseaza un nou single, “Heya“, o piesa cu un sound nou, perfecta pentru acest sfarsit de an. Noul track este produs chiar de artist alaturi de Dony si The Kid, 1ArtistMusic fiind labelul care semneaza publishingul. Odata cu noua melodie, Alex Mica,  adauga la genul dance care la consacrat si influente de soul, r&b, stil muzical care, cu certitudine, ii pune foarte bine in valoare creatia si talentul muzical.

„Dupa «Breathe», «Heya» e piesa in care meditez asupra existentei mele dandu-mi seama ca cel mai important element al iubirii e prietenia. Refrenul piesei este un indemn pe care mi-l adresez, intelegand cata nevoie am de mine pentru a depasi greutătile vietii. In strofe vorbesc despre lumea in care traim, locurile in care am fost si oamenii pe care i-am cunoscut. Realizez ca de unul singur ma indrept spre nicaieri si, astfel, ca e nevoie de schimbare, lasand in urma trecutul plin de dezamagiri”, declara Alex Mica.

Sursa: Comunicat de Presa 1ArtistMusic

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here