Alexandra Stan: “Iubirea poate transforma pe oricine …”

0
1,359 vizualizari

Cliché (Hush Hush)

Alexandra Stan, artista cunoscuta in aproape toate colturile lumii, a lansat de curand, cel mai nou single, dar si cel mai nou videoclip al sau.  “Cliché (Hush Hush)” este numele piesei dance-pop cu influente eurodance, foarte dinamica, ce vorbeste despre iubire.

“Melodia prezinta iubirea in diferite moduri si totodata relatiile dintre cuplurile mai putin obisnuite, care nu se incadreaza intr-un anumit tipar. Iubirea poate transforma pe oricine si orice in cel mai minunat si important lucru din univers.” ne-a declarat artista.

Videoclipul noului single este unul de imagine care prezinta mai multe clisee feminine si diferite ipostaze ale unei relatii. Filmarea clipului, in regia lui Iulian Moga, a avut loc la Palatul Snagov, un loc minunat in care aerul anilor ’80 s-a potrivit perfect cu linia melodiei.

“Pe langa multa munca, fiecare videoclip este o ocazie pentru mine si echipa mea de a ne distra. Desi filmarile au durat aproape 23 de ore, am gasit resursele fizice de a ne duce munca la bun sfarsit. Totul a mers bine datorita lui Iulian Moga – “motorul” clipurilor de pana acum. Asa cum v-am obisnuit si pana acum, am avut mai multe tinute si m-am simtit excelent pe tot parcursul filmarilor.” a adaugat Alexandra.

In viitorul apropiat, Alexandra Stan va sustine un turneu de promovare al melodiei Cliche (Hush, Hush) in Statele Unite ale Americii.  Pana atunci insa, aici puteti urmari cel mai nou videoclip Alexandra Stan – Cliché (Hush Hush).

Sursa: Comunicate de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here