Alexandra Stan si Andra dau startul concursurilor cu premii pe Facebook

0
1,955 vizualizari
Alexandra Stan
Alexandra Stan

Alexandra Stan aflata in turneu de promovare al albumui Saxobeats, isi provoaca fanii de pe Facebook la un concurs mai putin conventional: “Pentru a celebra nominalizarea mea la premiile MTV European Music Awards, voi oferi un cadou personalizat tuturor celor care vor urca pe Youtube un filmulet in care sa spuna in limba materna “Am votat pentru Alexandra Stan la MTV European Music Awards.”

Video-ul ar trebui filmat cu un peisaj (Turnul Eiffel Tower, Golden Gate Bridge, primaria orasului, casa bunicii, etc). Cele mai bune 10 clipuri vor primi si un album cu autograf. Trimiteti link-urile de YouTube links la adresa: contest@maan.ro. Deadline-ul este 4 Octombrie.

Andra
Andra

In acelasi timp Andra lanseaza si ea un concurs pe pagina sa oficiala. Artista Media Pro Music vrea ca noul gadget pe care il asteapta toata lumea sa ajunga in primul rand la fanii ei.

Astfel, cel mai nou si mai ravnit gadget al momentului, telefonul iPhone 5, va ajunge in mainile unui fan al Andrei imediat dupa lansarea oficiala ce va avea loc pe 4 octombrie. Intra azi, 29 septembrie, la ora 17:00, pe pagina de Facebook a Andrei si afla cum poti castiga ultimul model de iPhone intr-un concurs unic in Romania.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here