Alyanna Lu ataca Eurovision 2014 cu “Get Up”

0
1,388 vizualizari

Alyanna Lu ataca Eurovision 2014 cu "Get Up"

Alyanna Lu, romanca cu origini asiatice, ce a castigat mai multe concursuri nationale si internationale, este pregatita de o noua provocare, Eurovision 2014. Frumoasa artista care a concertat in ultimii 10 ani in Spania s-a inscris in concurs cu piesa ¨Get Up¨, piesa produsa de Omar Secada, compozitor/pianist la Mandinga , trupa care a cunoscut deja succesul acestei competitii pentru Romania in 2012, ceea ce formeaza combinatia perfecta pentru victorie.

Stiu ca va fi o competitie acerba, insa am incredere in piesa mea, in potentialul ei si mai ales in oamenii cu care am lucrat la acest proiect. Imi doresc foarte mult sa trec de Preselectie iar in finala de pe 1 Martie o sa dau tot ce pot pentru a convinge publicul ca merit sa reprezint Romania la Eurovizion.” a declarat Alyanna Lu.

Artista a cochetat cu lumea artistica de la varsta de 4 ani, este absolventa a scolii de arte Aupa, sectiunea dans acrobatic in aer si a scolii de Teatru Muzical Maria Beltran ambele din Madrid. In data de 31 dec 2012 a devenit unica persoana de nationalitate non-spaniola ce a prezentat Revelionul la Play Ocio Tv. A cantat pe aceeasi scena cu Carlos Jean si a colaborat in proiectele ei muzicale cu producatori cunoscuti ca Mihai Ristea sau Noel Pastor, producator ce are 3 nominalizari la Grammy.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here