Ami si Lora i-au colindat live pe Dj-ii Pro FM

0
1,376 vizualizari

Ami si Lora i-au colindat live pe Dj-ii Pro FM

Ascultatorii Pro FM au avut o dimineata plina cu colinde, dar si cu noile hituri interpretate de Ami si Lora care au cantat live, la Pro FM Christmas Session. De la ora 10:00, Dj-ul Pro FM George Vintila a intampinat-o pe Ami, care, insosita si acompaniata de Edi la chitara, i-au bucurat pe ascultatorii ProFM cu vocea ei pe piesele Feliz Navidad, Let it snow si versiunea unplugged a hitului Trumpet Lights. Ea i-a povestit lui George ca desi e superstitioasa, nu crede in sfarsitul lumii si asteapta anul viitor cu nerabdare pentru ca va lansa cel de al doilea single despre care “toti cei din jurul meu care l-au auzit spun ca este si mai bun decat Trumpet Lights”.

Ami si Lora i-au colindat live pe Dj-ii Pro FM

Dupa ora 13:00 a venit randul DJ-ul Pro FM, Nono Semen sa gazduiasca o noua cantare live, de aceasta cu Lora. Un vis, Sad Eyes, Fara el si Let it snow s-au auzit in direct la radio si s-au vazut si pe Facebook-ul Pro FM.

Toate concertele Christmas Live Session vor putea fi urmarite la MTV Romania in zilele de Craciun, de la ora 20:30 in emisiunea “X-mas Music Mix”.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here