Amna – Locul I in Polonia

0
1,226 vizualizari
Amna - Locul I in Polonia
Amna - Locul I in Polonia

Iata ca dupa celebra sa despartire de ursuletul de plus, povestita in videoclipul piesei ‘Tell me Why’, surprizele placute incep sa apara una dupa alta pentru Amna. Saptamana aceasta, artista se afla pe prima pozitie a celui mai mare top radio din Polonia, Eska Radio, depasind artisti ce dau tonul in muzica de gen – de la Rihanna si Jennifer Lopez la ATB.

Ca succesul sa fie sarbatorit ca la carte, Amna a fost invitata sa cante weekendul acesta la festivalul ‘Hity na Czasie 2011’, organizat de acelasi post de radio Eska. Pe scena, alaturi de ea, vor urca trupe din topul radioului iar publicul de zeci de mii de petrecareti va fi cu siguranta pregatit sa cante alaturi de ea.

‘Sunt foarte fericita ca prima mea piesa a avut un succes atat de mare! Nu exista bucurie mai mare pentru mine decat sa cant asa ca de-abia astept sa ne intalnim la concerte’ ne-a spus Amna.

‘Tell me Why’ isi continua ascensiunea si in topurile romanesti iar Amna va pregateste multe alte surprize si povesti pentru vara ce de-abia a inceput.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here