Amna – Tell me why | Unul din hiturile acestei veri

0
1,446 vizualizari
Amna - Tell me why
Amna - Tell me why

Conform monitorizarii Media Forest, piesa Amnei, intitulata Tell me why este una din cele mai difuzate piese romanesti la radio. Povestea ursuletului parasit a facut furori si la tv, unde videoclipul ruleaza in heavy rotation.

Piesa Tell me why, produsa de Tom Boxer, a fost lansata la inceputul lunii martie, facand din Amna un nume cunoscut in industria muzicala. Piesa isi continua ascensiunea si in topurile romanesti, dar si internationale, cum ar fi topul Maxima FM Barcelona.

In urma cu o saptamana, Amna a cantat la festivalul Hity Na Czasie 2011 din Polonia, unde zeci de mii de oameni au fredonat Tell me why. Pe scena impresionanta a festivalului organizat de postul de radio Eska a urcat si Corina. Cele doua artiste romance au fost cap de afis si s-au remarcat in Polonia printr-un show de senzatie si un spectacol care a provocat rafale de aplauze.

Tell me why este deja un hit in Polonia, unde saptamana trecuta a stationat pe locul 1 in topul Radio Eska, devansand artisti foarte cunoscuti ai scenei internationale.

Ascensiunea Amnei nu se opreste aici. Artista pregateste si cateva surprize estivale, despre care puteti afla de pe profilul ei oficial de Facebook.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here