Andra a sustinut primul concert Pro FM Christmas Live Sessions

0
1,234 vizualizari

Andra a sustinut primul concert Pro FM Christmas Live Sessions

Primul concert Pro FM Christmas Live Sessions din seria acestei saptamani speciale pe care ProFM a pregatit-o pentru ascultatorii sai, a fost sustinut de Andra.  Artista nu a venit singura, ci impreuna cu fratele ei, Sandel, cumnata Aurora, si What’s Up. Andra a povestit celor care au fost pe receptie si Dj-ilor GreeG si Marius Onuc ca va pregati sarmale si oua umplute pentru masa de Craciun, ocazie cu care i-a dat si sfaturi de bucatarie lui Onuc.  Dj-ul ProFM i-a spus ca el a folosit ata sa tina sarmalele grupate si credea ca si Andra face la fel, insa ea i-a explicat ca ar fi mai bine sa foloseasca scobitori.

Andra i-a incantat pe ascultatorii ProFM cu trei melodii, “K la meteo” – interpretata live impreuna cu What’s Up si doua colinde – “Aseara pe-nserate” si “Deschide poarta” cantate cu Aurora.

Inainte de a fugi din studioul ProFM acasa, unde o asteptau musafiri Andra le-a facut urari din suflet telespectatorilor MTV, care vor urmari concertul ei de la ProFM pe data de 25 decembrie, la MTV Romania in programul “X-Mass Music Mix”.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here