Paralyzed este piesa lui Andrei Leonte pentru Selectia Nationala Eurovision 2013

0
1,784 vizualizari

Paralyzed este piesa lui Andrei Leonte pentru Selectia Nationala Eurovision 2013

“Paralyzed” este piesa cu care Andrei Leonte a trecut de prima preselectie la Eurovisionul din acest an. Urmeaza insa semifinalele si finala nationala insa Andrei este linistit si increzator. A declarat ca are cei mai tari fani si ca acestia il vor trimite la Malmo: “ii stiu alaturi de mine si pe asta se bazeaza tot. Cand se intampla sa am emotii mai citesc cate un mesaj primit pe Facebook de la cineva care crede in mine si imi amintesc ca va fi totul bine. Sunt cu atat mai linistit cu cat cei care ma sustin au experienta in astfel de contexte si cu atmosfera de competitie si stiu ca ma pot baza pe ei. Nu m-au dezamagit niciodata.”

Piesa este compusa de Mike Eriksson, Johnny Sanchez si Michael James Down in timp ce versurile sunt semnate de Jonas Thander si Mike Eriksson. Casa de Discuri Roton se ocupa de publishing.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here