Antonia a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume

0
2,441 vizualizari

Antonia a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume

Antonia reuseste sa vrajeasca din nou publicul masculin cu frumusetea ei. Vedeta in varsta de 23 de ani a fost desemnata ‘Cea Mai Sexy Femeie Din Lume‘, conform voturilor din revista FHM Romania. ‘Sunt extrem de fericita ca am reusit sa castig titlul si in acest an. Consider ca frumusetea vine din interior si din increderea in tine. Este o onoare sa fiu inclusa pe acesta lista impreuna cu supermodele faimoase sau actrite de la Hollywood. Nu am niciun secret de frumusete doar o demachiere temeinica, o crema hidratanta buna si odihna din plin’, ne-a declarat cantareata zambitoare.

Insa frumoasa Antonia, nu are timp de odihna in acesta vara. Programul sau este plin de concerte in tara si in strainatate pana in toamna. In plus, Antonia se pregateste si de lansarea unui nou single, inregistrand mai multe piese. Zilele acestea, Antonia si-a bucurat fanii cu o piesa noua. ‘I Got You‘ surprinde perfect atmosfera varatica fiind ca un cocktail savuros compus din versuri de dragoste, beat catchy si o parte rap interpretata in stiulul caracteristic cantaretei.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here